Σε διευκρινιστική δήλωσε προχώρησε ο υπουργός Μεταφορών και Υποδομών, Χρήστος Σπίρτζης, έπειτα από την κόντρα που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στον Πάνο Καμμένο και τον Νίκο Κοτζιά.

Αφορμή στάθηκαν οι καταγγελίες του πρώην υπουργού Εξωτερικών ότι στο τελευταίο υπουργικό συμβούλιο ο υπουργός Άμυνας δήλωσε ότι «ο Τζορτζ Σόρος χρηματοδοτεί την ελληνική κυβέρνηση για να αγοράζει ξένους».

«Δεν έχω ακούσει εγώ τον Πάνο Καμμένο να λέει τέτοια πράγματα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών στο Πρώτο Θέμα 104,6 απαντώντας στις καταγγελίες του Νίκου Κοτζιά.

«Δεν υπάρχουν αυτά τα πράγματα. Νίκος Κοτζιάς είναι ένας πνευματικός άνθρωπος, τον αγαπάμε. Δεν θα με βάλετε σε αυτή τη διένεξη. Τον αγαπάω, τον σέβομαι… Δεν έχω ακούσει εγώ τον Καμμένο να λέει τέτοια πράγματα. Υπήρχε πολιτική διαφωνία και υπάρχει με τους ΑΝΕΛ σε σχέση με την ΠΓΔΜ. Εμείς είμαστε περήφανοι για τη συμφωνία».

Στην συνέχεια όμως με μήνυμα που ανάρτησε στο twitter ο υπουργός Μεταφορών αποσαφηνίζει ότι «Όταν κάποιος λέει «δεν άκουσα», ούτε διαψεύδει, ούτε επιβεβαιώνει οτιδήποτε. Απλά, δεν άκουσε».