Η Fortaleza είναι ένα οχυρό της Μαγιόρκα που αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην κορυφή της εμπορικής αξίας των οικημάτων στην Ισπανία και είναι ένα από τα 10 ακριβότερα μέρη στην Ευρώπη. Είναι επομένως πολύ λογική η επιλογή του Ράφα Ναδάλ να παντρευτεί εκεί με την επί 14 χρόνια σύντροφό του Μέρι Περεγιό.

Εκείνος είναι σήμερα 33 ετών. Εκείνη 31. Είναι μαζί από ανήλικα κι έχουν γνωριστεί από μικρά παιδιά. Δεν υπάρχει πιο όμορφο στόρι για ένα ζευγάρι που πάει να ολοκληρώσει τον έρωτά του με τον γάμο.

Ο διάσημος τενίστας και η γυναίκα του θα παντρευτούν σήμερα σε μια τελετή που η πολυτέλεια είναι μικρή λέξη για να την περιγράψει. Δεν είναι μόνο το μέρος όπου θα γίνει ο γάμος και η δεξίωση. Είναι και οι υψηλοί προσκεκλημένοι. Όπως ο βασιλιάς Χουάν Κάρλος που θα φτάσει λίγη ώρα πριν με ελικόπτερο. Όπως η Σακίρα με τον Ζεράρ Πικέ. Είναι βέβαια ένας γάμος που γίνεται σε μια δύσκολη περίοδο για την ισπανική κοινωνία.

Ο Ράφα Ναδάλ και η Μέρι Περεγιό θα παντρευτούν παρόλα αυτά και θα το κάνουν στο οχυρό της Μαγιόρκα που βρίσκεται στον κόλπο του Πολένσα. Είναι ένα σημείο στα βορειοανατολικά του νησιού, εκεί που συναντώνται η Τυρρηνική θάλασσα με τα νερά των Βαλεαρίδων. Η Fortaleza ανήκει στον Λόρδο Λάπτον από τη Βρετανία και αγοράστηκε το 2011 έναντι περίπου 40 εκατομμυρίων ευρώ. Η τιμή του τότε βέβαια ήταν κοντά στα 88 εκατομμύρια. Σε αυτή την 7ετία ανακαινίστηκαν κάποιοι χώροι και έκαναν το οχυρό 400 ετών ένα πανάκριβο θέρετρο.

Μην ξεχνάμε ότι εκεί παντρεύτηκε πέρσι ο Γκάρεθ Μπέιλ, ενώ εκεί γυρίστηκε η σειρά The Night Manager με Χιου Λόρι, Τομ Χίντλστον και Ολίβια Κόλμαν. Το μέρος διαθέτει 7 βίλες, 17 κρεβατοκάμαρες και δύο πισίνες, καθώς και χώρο προσγείωσης για ελικόπτερα. Ο γάμος θα γίνει σήμερα το βράδυ και αναμένονται με ενδιαφέρον οι φωτογραφίες από τη δεξίωση.