Η ΑΕΚ μπορεί στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα να ήταν καλύτερη από τον Ατρόμητο αλλά οι παίκτες της σημάδευαν τα δοκάρια της εστίας των φιλοξενούμενων και η ομάδα του Περιστερίου έφυγε από τον ΟΑΚΑ με το τρίποντο νικώντας με 2-0 και παραμένουν στα υψηλά σκαλοπάτια της βαθμολογίας.

Αυτή ήταν η δεύτερη συνεχόμενη γκέλα για την Ενωση καθώς είχε προηγηθεί το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό και έχει χάσει σημαντικό έδαφος στην μάχη που δίνει για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Στο 16΄ η «οβίδα» του Πέτρου Μάνταλου εξουδετέρωσε τον Μέγερι, αλλά ο Ούγγρος γκολκίπερ… σώθηκε από το οριζόντιο δοκάρι. Η μπάλα βρήκε στη γραμμή του τέρματος, χωρίς όμως να περάσει ολόκληρη.

Στο 37΄ ο Μπακάκης βρέθηκε ακάλυπτος μέσα στην περιοχή και από πλάγια θέση επιχείρησε να αιφνιδιάσει τον τερματοφύλακα του Ατρόμητου. Η κατάληξη ήταν πανομοιότυπη: κι άλλο δοκάρι για την ΑΕΚ που τα είχε με την τύχη της.

O Ατρόμητος είχε ξανά την τύχη με το μέρος του στο 64΄. Ή μάλλον είχε ΑΕΚ είχε την ατυχία με …το δικό της μέρος, όταν η κεφαλιά του Μπακασέτα από σέντρα του Μάνταλου βρήκε στο οριζόντιο δοκάρι.

O Ατρόμητος «χτύπησε» στο φινάλε και μάλιστα δύο φορές. Στο 88΄ ο Σπύρος Ρισβάνης με κεφαλιά μετά από κόρνερ του Γιαννούλη και στο 90΄ ο Ευθύμης Κουλούρης με πλασέ μετά από ασίστ του Μάντσον, διαμόρφωσαν το τελικό 0-2 για την εκπληκτική ομάδα του Κάναντι που προελαύνει στη Super League.

Κίτρινες: Αλεφ, Λιβάγια, Σιμόες, Γιαννιώτας – Κιβρακίδης, Μάντσον

AEK (Μαρίνος Ουζουνίδης): Μπάρκας, Μπακάκης (65΄ Γκάλο), Χουλτ, Τσόσιτς, Λαμπρόπουλος, Σιμόες, Άλεφ (77΄ Γιαννιώτας), Μάνταλος, Μπακασέτας, Μπογέ (57΄ Πόνσε), Λιβάγια

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Νταμίρ Κάναντι): Μέγερι, Σάκιτς, Χατζηισαίας, Ρισβάνης, Γιαννούλης, Μάντσον, Μπουζουλατζιτς (90+3΄ Μούζακιτς), Κιβρακίδης (86΄ Καρασαλίδης), Ουγκράι (65΄ Ενσικουλού), Μπρούνο, Κουλούρης