Τέλος η σεζόν για τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο, αφού υπέστη ρήξη έσω πλάγιο συνδέσμου και δεν πρόκειται να προλάβει να φορέσει ξανά την ερυθρόλευκη φανέλα.

Να σημειωθεί πως το καλοκαίρι μένει ελεύθερος, αφού λήγει το συμβόλαιο του.  Ο Λάζαρος χτύπησε σε μια φάση, κατά την διάρκεια του σημερινού προπονητικού διπλού, στο δεξί γόνατο.

Οι πόνοι ήταν έντονοι και το πρόγραμμα σταμάτησε. Αμέσως πήγε πάνω του το ιατρικό επιτελείο και τον εξέτασε. Η πρώτη εκτίμηση έκανε λόγο για μια κάκωση έσω πλαγίου συνδέσμου. Αλλά πήγε στο νοσοκομείο, όπου έβγαλε μαγνητική.

Αυτή έδειξε πως ο Λάζαρος υπέστη ρήξη έσω πλάγιου συνδέσμου και θα μείνει εκτός για περίπου δύο μήνες. Ατυχία για τον έμπειρο εξτρέμ ο νέος, ουσιαστικά, σοβαρός τραυματισμός. Και ήρθε σε μια στιγμή που έδειχνε δυνατός στις προπονήσεις. Ήθελε να πάρει ευκαιρία από τον Πέδρο Μαρτίνς.

Σίγουρα δεν υπολογιζόταν για το ματς με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα. Αλλά υπάρχουν πολλά ματς, στα οποία θα μπορούσε να αγωνιστεί. Ειδικά όταν θα τελείωνε και μαθηματικά η κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Ο Λάζαρος είχε υποστεί ρήξη χιαστών στο ντέρμπι με την ΑΕΚ, τον Φεβρουάριο του 2019. Έκανε την επέμβαση και το πάλεψε να προλάβει τις αρχές της φετινής σεζόν. Με την επιστροφή του στο φουλ πρόγραμμα, έβγαλε μυϊκό τραυματισμό και πήγε πίσω η επάνοδος.

Έμεινε πίσω σχετικά με τους υπόλοιπους και δεν κατάφερε να βρει την θέση του στο αρχικό σχήμα. Μετά ήρθε η πανδημία που έβαλε λουκέτο στα πάντα. Ο Λάζαρος είχε δει σαν μεγάλη ευκαιρία τα πλέι οφ, να δείξει πως μπορεί να προσφέρει. Παράλληλα ήθελε να στείλει και μήνυμα, για την παραμονή του, αφού φέτος λήγει το συμβόλαιο του.

Πηγή: sportime.gr