Αίσιο τέλος είχε η περιπέτεια της Βρετανίδας τουρίστριας Catherine Mowatt, η οποία είχε εξαφανιστεί στις 30 Ιουνίου στο Λασίθι της Κρήτης.

Η 37χρονη τουρίστρια έκανε τις διακοπές της μόνη της με ορμητήριο ξενοδοχείο στο Σίσι Λασιθίου, οι υπεύθυνοι του οποίου ενημέρωσαν τις αρχές την εξαφάνιση της γυναίκας καθώς δεν είχε επιστρέψει στο δωμάτιό της αφήνοντας πίσω προσωπικά της αντικείμενα.

Συγκεκριμένα, η 37χρονη χάθηκε την 30/06/2019, από το ξενοδοχείο όπου διέμενε για τις διακοπές της, στο χωριό Σίσι, Λασιθίου, Κρήτης.

Η υπηρεσία Silver Alert, μετά από αίτημα των συγγενών και κατόπιν παράκλησης του Βρετανικού Υποπροξενείου, αφού συγκέντρωσε τα απαραίτητα δικαιολογητικά, ενεργοποίησε τον κοινωνικό συναγερμό SILVER ALERT, το βράδυ της 08/07/2019, για την κινητοποίηση όλων με στόχο την ανεύρεσή της.

Η υπηρεσία Silver Alert, το βράδυ της Τρίτης 09/07/2019, δέχθηκε, κλήση για την ανεύρεση της κας Catherine Mowatt. Η αναζητούμενη εντοπίσθηκε στα Μάλια Κρήτης, από πολίτη που είχε δει το SILVER ALERT και ειδοποίησε τις Αρχές.