Πριν λίγο η Αστυνομία του Φρέντρικτον ενημέρωσε μέσω Twitter ότι συνέλαβε ένας ύποπτο για την επίθεση με πυροβολισμούς στην πόλη στον ανατολικό Καναδά.

Το περιστατικό στην πόλη Φρέντρικτον, πρωτεύουσα της επαρχίας Νιου Μπρούνσβικ είναι ακόμα σε εξέλιξη, ενώ η αστυνομία καλεί τους κατοίκους να μείνουν στα σπίτια τους και να κλειδώσουν τις πόρτες για την ασφάλειά τους καθώς και να αποφύγουν την περιοχή Brookside Drive μεταξύ των δρόμων Main και Ring.

Συναγερμός έχει σημάνει στις Αρχές του Φρέντρικτον στον Καναδά έπειτα από περιστατικό με πυροβολισμούς στην περιοχή New Brunswick με τις πρώτες αναφορές να κάνουν λόγο για τέσσερις νεκρούς.

Το περιστατικό στην πόλη Φρέντρικτον, πρωτεύουσα της επαρχίας Νιου Μπρούνσβικ είναι σε εξέλιξη, ενώ η αστυνομία καλεί τους κατοίκους να μείνουν στα σπίτια τους και να κλειδώσουν τις πόρτες για την ασφάλειά τους καθώς και να αποφύγουν την περιοχή Brookside Drive μεταξύ των δρόμων Main και Ring.

Τοπικά ΜΜΕ ανέφεραν ότι ακούστηκαν τουλάχιστον τέσσερις πυροβολισμοί γύρω στις 08:20 το πρωί τοπική ώρα.

Μέχρι στιγμής, παραμένουν αδιευκρίνιστες οι συνθήκες του περιστατικού.

η Αστυνομία του Φρέντρικτον ζήτησε σε αυστηρό ύφος επισημαίνει να μην δημοσιεύονται πληροφορίες σχετικά με τις θέσεις και τις κινήσεις των δυνάμεών της καθώς η επιχείρηση βρίσκεται σε εξέλιξη!