Οι «ερυθρόλευκοι» πήραν θέση μετά την συμφωνία των επτά ΠΑΕ με την κυβέρνηση και την ΕΡΤ. «Ο κ. Υπουργός μοιράζει τα εκατομμύρια του ελληνικού λαού, ο οποίος ματώνει καθημερινά για να τα βγάλει πέρα» ανέφεραν μεταξύ άλλων.

Το πρωί της Τρίτης οι επτά τηλεοπτικά «άστεγες» ΠΑΕ συμφώνησαν με την κυβέρνηση για συμβόλαιο με την ΕΡΤ το οποίο θα ξεπεράσει συνολικά τα 16 εκατομμύρια ευρώ. Οπως όλα δείχνουν θα έχουμε κανονικά σέντρα στις 25 Αυγούστου κάτι το οποίο θα αποφασιστεί οριστικά στην Γενική Συνέλευση της Λίγκας την Πέμπτη το μεσημέρι.

Θέση για όσα έγιναν κι αποφασίστηκαν πήρε και ο Ολυμπιακός. Οι «ερυθρόλευκοι» χαρακτήριζαν «αδιανόητη την Τηλεοπτική Προσφορά Βασιλειάδη» σε συγκεκριμένες ΠΑΕ.

Χαρακτηριστικά τα όσα έλεγαν στον Ολυμπιακό για την κυβέρνηση και την απόφαση του Βασιλειάδη.
«Η κρατική παρέμβαση της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ στο ποδόσφαιρο συνεχίζεται με την αδιανόητη “Τηλεοπτική Προσφορά Βασιλειάδη” σε συγκεκριμένες Ποδοσφαιρικές Ανώνυμες Εταιρείες. Με σκοπό καθαρά ψηφοθηρικό, αλλά και με στόχο την αιχμαλωσία του ποδοσφαίρου, ο κ. Υπουργός μοιράζει τα εκατομμύρια του ελληνικού λαού, ο οποίος ματώνει καθημερινά για να τα βγάλει πέρα!

Το συμβόλαιο που προσφέρει η ΕΡΤ στις ομάδες και προέρχεται από το αίμα των φορολογούμενων είναι, ετησίως, κατά 6 με 7 εκατομμύρια “ακριβότερο” από τις νορμάλ τιμές της αγοράς, γι’ αυτό άλλωστε δεν υπήρχε από κανένα κανάλι προσφορά μεγαλύτερη των 10 εκατ. ετησίως, για το πακέτο των επτά ΠΑΕ. Ο κ. Βασιλειάδης, με άλλα λόγια, αποφάσισε να δώσει σε… Ανώνυμες Εταιρείες 14 εκατομμύρια ευρώ (η συμφωνία είναι διετής) τα οποία θα λείψουν από τους εργαζόμενους και τους συνταξιούχους Έλληνες.

Το καθεστώς ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ και ο Υπουργός Βασιλειάδης, σε ρόλο Ασλανίδη, ποδηγετούν το ποδόσφαιρο, βιάζουν την τηλεοπτική αγορά και προκαλούν τον μέσο πολίτη».

Πηγή: Gazzetta.gr