Σοβαρή είναι η πιθανότητα να μην πραγματοποιηθεί στο ΟΑΚΑ η εντός έδρας αναμέτρηση της Κυριακής του Παναθηναϊκού  με τον Παναιτωλικό, καθώς χρειάζεται ακόμα χρόνος, προκειμένου να… δέσει ο αγωνιστικός χώρος.

Στη διάρκεια της διακοπής των Εθνικών ομάδων έγιναν νέες εργασίες ώστε να βελτιωθεί η κατάσταση του αγωνιστικού χώρου του Ολυμπιακού Σταδίου.

Μάλιστα για να… δέσει καλύτερα ο χλοοτάπητας ζητήθηκε, όπως και έγινε από την ΑΕΚ, να παίξει σε άλλο ματς κόντρα στην ΑΕΛ και επιλέχθηκε το γήπεδο της Ριζούπολης.

Την Πέμπτη (26/11) υπάρχει ματς στο ΟΑΚΑ, το οποίο δεν μπορεί να αλλάξει, καθώς η ΑΕΚ θα υποδεχτεί την Ζόρια για το Europa League.

Για αυτό και οι ιθύνοντες των έργων ζήτησαν από τον Παναθηναϊκό να μην παίξει με τον Παναιτωλικό την Κυριακή (29/11) στο  ούτως ώστε να μην επιβαρυνθεί με ένα ακόμη ματς σε λίγες ώρες το χορτάρι.

Για αυτό και στο τριφύλλι αναζητούν άλλες λύσεις. Στην Ριζούπολη υπάρχει παιχνίδι του Απόλλωνα τη Δευτέρα (30/11) οπότε δεν θα μπορούσε να παίξει εκεί.

Η έδρα που αποτελεί…. φαβορί είναι το γήπεδο της Νέας Σμύρνης, καθώς ο Πανιώνιος δεν έχει υποχρεώσεις, διότι τα πρωταθλήματα των χαμηλότερων κατηγοριών έχουν σταματήσει λόγω κορωνοϊού.