Αναβλήθηκε ο αγώνας Ατρόμητος-ΟΦΗ για την 22η αγωνιστική της Super League, που ήταν προγραμματισμένος για αύριο, Δευτέρα 7/2 και ώρα 19:30.

Ο λόγος της αναβολής είναι τα κρούσματα κορονοϊού που έχουν εντοπιστεί στην ομάδα του Ατρόμητου. Με την αναμέτρηση της Πέμπτης κόντρα στη Λαμία (10/2, 17:15) να είναι «στον αέρα», οι «κυανόλευκοι» κινδυνεύουν να πάνε στην Τούμπα την επόμενη εβδομάδα με μόλις δύο ματς το τελευταίο 20ήμερο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ανακοινώνεται ότι ο αγώνας ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ – ΟΦΗ στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής ημέρας του Πρωταθλήματος Super League Interwetten, αναβάλλεται, για προληπτικούς λόγους, μετά τη διαπίστωση θετικών κρουσμάτων COVID-19 σε ποδοσφαιριστές της ΠΑΕ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ.

Σε εφαρμογή όσων προβλέπονται στο Υγειονομικό Πρωτόκολλο Διεξαγωγής Αγώνων, αποφασίστηκε η αναβολή του αγώνα, καθώς η απαρέγκλιτη τήρηση του πρωτοκόλλου αποτελεί βασική προϋπόθεση για τη διεξαγωγή των αγώνων, ενώ βάσει όσων προβλέπονται έχουν ήδη ενημερωθεί ο ΕΟΔΥ και η Υγειονομική Επιτροπή της Γ.Γ.Α. και έχει γίνει άμεση απομόνωση των κρουσμάτων, σύμφωνα με τις οδηγίες των αρμοδίων φορέων, δεδομένου ότι η διαφύλαξη της υγείας όλων των εμπλεκομένων αποτελεί πρωταρχικό μέλημα της Super League».