Τον τελευταίο ένα χρόνο η hip hop σκηνή της χώρας έχει αρχίσει να απλώνεται αρκετά στο mainstream και ειδικά το τελευταίο διάστημα ελέω Mama. Γι΄αυτό τα Mad Awards αποφάσισαν φέτος να προσθέσουν βραβείο για καλύτερο hip hop βίντεο κλιπ. Νικητής στη συγκεκριμένη κατηγορία ήταν ο ράπερ Light. Ο λόγος που έβγαλε όμως δεν πολυάρεσε στον Snik.

Οι δύο τους από καιρό δεν έχουν και τις καλύτερες των σχέσεων. Όχι μόνο στο κλασικό πλαίσιο που θέλει τους ράπερ να ανοίγουν πόλεμο με άλλους ράπερ μέσα από τα τραγούδια τους. Έχουν μια προσωπική κόντρα και αυτή παραλίγο να απογειωθεί στη χθεσινή βραδιά.

Λίγο μετά την παραλαβή του βραβείου του από τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, ο Light έβγαλε έναν λόγο αλαζονικό που αποθέωνε τον εαυτό του και ήταν σαφές ότι έριχνε μπηχτές προς τους άλλους παρίσταντες ράπερ. Ο Snik ήταν αυτός που το πήρε πιο…βαριά κι έτσι όταν ο Light επέστρεψε στην κερκίδα των επισήμων των Mad Awards, ο Snik τον πλησίασε απειλητικά. Όπως αναφέρουν στο Happy Day, έγινε ένα σούσουρο την ώρα που βρισκόταν στη σκηνή η Καίτη Γαρμπή.

Γρήγορα άρχισαν τα σπρωξίματα και το trash talking ανάμεσα στους δύο. Όπως αποκάλυψε μάλιστα ο Θέμης Γεωργαντάς, ο Σάκης Ρουβάς ήταν ο πρώτος που έτρεξε να τους χωρίσει. Αμέσως μετά μπήκαν στη μέση οι σεκιούριτι και τους ζήτησαν με έντονο τρόπο να σταματήσουν αμέσως. Οι δύο ράπερ υπάκουσαν μόλις είδαν τους δίμετρους σεκιούριτι και το συμβάν έληξε εκεί.