Η σειρά 8 Λέξεις του Ανδρέα Γεωργίου ήταν ένα μεγάλο στοίχημα για τον ΣΚΑΪ και γι΄αυτό έκαναν τα πάντα για να έχουν τον δημιουργό στο δυναμικό τους. Πολλές προσδοκίες είχαν κι από τα δύο τηλεπαιχνίδια που προβάλλονται καθημερινά το ένα μετά το άλλο, το Boom και το Guess My Age. Και τα τρία προγράμματα δεν έχουν δικαιώσει τις προσδοκίες ως τώρα.

Τουλάχιστον αυτό απορρέει από διάφορα ρεπορτάζ και φήμες. Κι αν αυτά δεν είναι πάντα αξιόπιστα, αυτό απορρέει από την τοποθέτηση που ένιωσε την ανάγκη να κάνει ο Γιώργος Λιάγκας στην σημερινή εκπομπή του.

Απαντώντας στα ρεπορτάζ που έλεγαν ότι στον ΣΚΑΪ συζητούν το ενδεχόμενο να κάνουν αλλαγές σε ώρες και μέρες προβολής των τριών, ο παρουσιαστής ξεκαθάρισε ότι όλα συνεχίζουν ως έχουν. Τόσο οι 8 Λέξεις όσο και το Boom. Για το Guess My Age τα πράγματα είναι πιο ιδιαίτερα, αφού ο Λιάγκας ανέφερε ότι υπάρχει συμφωνία για 100 επεισόδια. Αυτά τα 100 επεισόδια θα γυριστούν, αλλά κανείς δεν ξέρει αν το κανάλι θα τα προβάλλει όλα εφόσον η τηλεθέαση δεν είναι η επιθυμητή.