Τον έπιασαν επ’ αυτοφώρω. Με προσημειωμένα χαρτονομίσματα στην κατοχή του, συνελήφθη γιατρός – χειρουργός του ΠΑΓΝΗ, την Παρασκευή.

Προηγήθηκε καταγγελία σύμφωνα με την οποία ο ασθενής του γιατρού απαίτησε χρηματικό ποσό, για ιατρική πράξη που είχε πραγματοποιηθεί το προηγούμενο χρονικό διάστημα στο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, ο γιατρός ζήτησε περισσότερα χρήματα απ όσα αρχικά είχε συμφωνήσει με τον ασθενή του με αποτέλεσμα ο τελευταίος να εξοργιστεί από αυτό και να απευθύνεται τελικά στην αστυνομία προχωρώντας παράλληλα σε επώνυμη και γραπτή καταγγελία.

Στο τελευταίο ραντεβού που είχε μαζί του οι άντρες της Ασφάλειας Ηρακλείου προσημείωσαν τα χρήματα με τα οποία θα έδινε το «φακελάκι» στον γιατρό.

Αμέσως μετά άνδρες της ασφάλειας Ηρακλείου, συνέλαβαν τον γιατρό βρίσκοντας πάνω του τα προσυμφωνημένα χαρτονομίσματα.

Ο γιατρός οδηγήθηκε στο Αστυνομικό Μέγαρο Ηρακλείου όπου και κρατείται, ενώ σε βάρος του σχηματίζεται δικογραφία.

Με ενδιαφέρον αναμένεται, τις επόμενες ώρες, η αντίδραση από πλευράς διοίκησης του νοσοκομείου αλλά και του υπουργείου Υγείας.

Η ανακοίνωση της αστυνομίας:

Συνελήφθη από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ηρακλείου γιατρός για δωροληψία

Από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου σχηματίστηκε δικογραφία αυτόφωρης διαδικασίας σε βάρος γιατρού Νοσοκομείου της Κρήτης, για δωροληψία υπαλλήλου.

Προηγήθηκε καταγγελία σύμφωνα με την οποία απαίτησε χρηματικό ποσό, για ιατρική πράξη που είχε πραγματοποιηθεί το προηγούμενο χρονικό διάστημα στο νοσοκομείο.

Η σύλληψη πραγματοποιήθηκε σήμερα 22.11.2019 κατά τη διάρκεια προγραμματισμένης συνάντησης και μετά την παραλαβή προσημειωμένου χρηματικού ποσού το οποίο και κατασχέθηκε.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.