Θύμα σεξουαλικής κακοποίησης από τον πατέρα της, από την ηλικία των 11 έως των 17 ετών, καταγγέλλει ότι ήταν μία 19χρονη, η οποία κρατούνταν «φυλακισμένη» στην Ηλιούπολη από αστυνομικό.

Όλα ξεκίνησαν όταν η 19χρονη «δραπέτευσε» χθες Σάββατο από το χώρο όπου την κρατούσε με τη βία ο αστυνομικός, με σκοπό να την εκδίδει και να αποκομίζει χρήματα.

Η Αστυνομία πραγματοποίησε έρευνα στο χώρο που τους υπέδειξε η τρομοκρατημένη κοπέλα και πέρασαν χειροπέδες σε πρώην αστυνομικό, ο οποίος τελούσε ήδη σε κατάσταση αργίας με απόλυση για σωματική βλάβη και εμπορία ανθρώπων.

Οι αστυνομικοί των Εσωτερικών Υποθέσεων πέρασαν χειροπέδες και στον πατέρα του θύματος, καθώς σύμφωνα με την καταγγελία της 19χρονης είχε πέσει θύμα βιασμού από εκείνον.

Το κουβάρι της υπόθεσης άρχισε να ξετυλίγεται μετά την καταγγελία μίας 19χρονης κοπέλας, σύμφωνα με την οποία ο αστυνομικός με τη χρήση βίας την κατακρατούσε παράνομα και την εξέδιδε για να αποκομίζει χρηματικά ποσά.

Το δεύτερο άτομο που συνελήφθη είναι ο πατέρας της, ο οποίος κατηγορείται ότι από την ηλικία των 11 έως των 17 ετών, με διάφορες απειλές την εξανάγκαζε σε γενετήσιες πράξεις εντός της οικίας τους.

Οι πληροφορίες λένε οτι το κορίτσι, γνώρισε πριν απο περίπου δύο μήνες τον αστυνομικό ο οποιος την παρέσυρε και σύναψαν σχέση. Όμως στην πορεία τα πράγματα άλλαξαν. Ο άνδρας που υπήρξε υπερασπιστής του νόμου, μεταμορφωθηκε για μια ακόμα φορά στον πιο σκληρό του παραβάτη και ο εφιάλτης για την 19χρονή που μόλις είχε τελειώσει το σχολείο.

Ο δράστης αφού την απόκοψε από το ήδη προβληματικό οικογενειακο της περιβάλλον, στη συνέχεια με απειλές και ξύλο, την εξέδιδε μέσω internet. Μάλιστα όπως κατήγγειλε στο Τμήμα της Ηλιούπολης οπου προσέφυγε χθες το μεσημέρι με την υπάλληλο που την έσωσε, είπε οτι την χτυπούσε, την βίαζε ενω την απειλούσε με το όπλο του.

Την είχε δε, αναγκάσει να κλεισει όλους τους λογαριασμούς στα social media προκειμένου να σβήσει εντελώς το στίγμα της για να μπορεί να την ελέγχει απόλυτα. Η νεαρή, μετά την αποδραση απο το διαμέρισμα – κολαστήριο και την καταγγελία στο Τμήμα, οδηγήθηκε στα γραφεία της Υπηρεσίας Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛ.ΑΣ όμως λίγο πριν τη μια με υπηρεσιακό όχημα που έφερε συμβατικές πινακίδες αναχώρησε για το νοσοκομείο.

Ακολουθεί αναλυτικά το δελτίο Τύπου:

Από την Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων Σωμάτων Ασφαλείας συνελήφθη αστυνομικός, που τελεί σε κατάσταση αργίας με απόλυση, για σωματική βλάβη και εμπορία ανθρώπων, απειλή και παραβάσεις των νομοθεσιών για τα όπλα και την ενδοοικογενειακή βία

Επιπλέον συνελήφθη ιδιώτης για βιασμό και παραβάσεις της νομοθεσίας για τα όπλα
Από την Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων Σωμάτων Ασφαλείας συνελήφθη απογευματινές ώρες της 10 Ιουλίου 2021 αστυνομικός, που τελεί σε κατάσταση αργίας με απόλυση, για σωματική βλάβη και εμπορία ανθρώπων, απειλή και παραβάσεις των νομοθεσιών για τα όπλα και την ενδοοικογενειακή βία.

Επιπλέον συνελήφθη ιδιώτης για βιασμό και παραβάσεις της νομοθεσίας για τα όπλα.

Προηγήθηκε καταγγελία 19χρονης ημεδαπής, σύμφωνα με την οποία ο αστυνομικός με τη χρήση βίας την κατακρατούσε παράνομα με σκοπό την εκμετάλλευσή της για τον πορισμό παράνομου περιουσιακού οφέλους από την τέλεση γενετήσιων πράξεων, ενώ ο έτερος συλληφθείς που τυγχάνει πατέρας της, από την ηλικία των 11 έως των 17 ετών, με διάφορες απειλές την εξανάγκαζε σε γενετήσιες πράξεις εντός της οικίας τους.

Σε έρευνα που διενεργήθηκε στην οικία και στο αυτοκίνητο του αστυνομικού, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

δελτίο υπηρεσιακής ταυτότητας του ιδίου, για το οποίο είχε δηλωθεί απώλεια από τον ίδιο,
δελτίο αστυνομικής ταυτότητας έτερου ατόμου (ιδιώτη), για το οποίο έχει δηλωθεί απώλεια,
(3) συσκευές κινητές τηλεφωνίας και κάρτα SIM ,
(3) κάρτες μνήμης,
φωτογραφική μηχανή,
σκληρός δίσκος και
φορητή συσκευή αποθήκευσης ψηφιακών δεδομένων ( USB ).
Σε έρευνα που διενεργήθηκε στην οικία του ιδιώτη, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τα ακόλουθα:

αεροβόλο πιστόλι με τη γεμιστήρα του,
πτυσσόμενη μεταλλική ράβδος,
μαχαίρι και
συσκευή κινητής τηλεφωνίας.

Παραγγέλθηκε ιατροδικαστική εξέταση της παθούσας, ενώ μεταφέρθηκε και σε δημόσιο νοσοκομείο για εξέταση.

Η προανάκριση συνεχίζεται, υπό την εποπτεία του αρμοδίου Εισαγγελέα.