Μετά τα μεσάνυχτα της Κυριακής ένας 60χρονος στην Αμάρυνθο της Εύβοιας έζησε δύσκολες στιγμές όταν την ώρα που βρισκόταν στο μπαλκόνι της εξοχικής του κατοικίας, στο σπίτι μπήκαν δύο άτομα με τον έναν εξ αυτών να φορά κουκούλα προκειμένου να κρύψει τα χαρακτηριστικά του.

Να σημειωθεί ότι δύο ληστές ακινητοποίησαν τον 60χρονο και άρχισαν να τον χτυπούν με μπουνιές, ζητώντας του να τους πει που έχει χρήματα. Σε κατάσταση σοκ και μη μπορώντας να αντιδράσει, ο άτυχος άνδρας τους είπε πως τα χρήματά του βρίσκονταν στο τραπέζι της κουζίνας.

Τότε ο άνδρας με την κουκούλα μπήκε στο σπίτι, βρήκε τα χρήματα, δύο ρολόγια και ένα κινητό τηλέφωνο τα οποία πήρε πριν να εξαφανιστεί μαζί με τον συνεργό του. Μετά την αποχώρηση των ληστών ο 60χρονος σε κατάσταση σοκ πήρε το ποδήλατό του και πήγε στην Αμάρυνθο για να ζητήσει βοήθεια. Στη συνέχεια μεταφέρθηκε από δικούς τους ανθρώπους στο νοσοκομείο της Χαλκίδας προκειμένου να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες. Την έρευνα για τον εντοπισμό των δραστών έχει αναλάβει το Α.Τ. Ερέτριας.

Πηγή: tvstar.gr