Μπορεί το Survivor Ελλάδα-Τουρκία να διαφημίστηκε πάρα πολύ, αλλά στις πρώτες στροφές βλέπει την πλάτη του Your Face Sounds Familiar.

Μπορεί το δεύτερο Survivor να έπεσε αρκετά σε τηλεθέαση σε σχέση με το πρώτο, αλλά δεν θα έλεγες καθόλου αμελητέα τα ποσοστά του. Ακόμα περισσότερο, δεν θα περίμενε κανείς ο τρίτος κύκλος, το Survivor Ελλάδα-Τουρκία να είναι ακόμα πιο κάτω. Και σε ποσοστά, αλλά και στη θέση του στον πίνακα τηλεθέασης.

Τόσο ο Ατσούν Ιλιτζαλί όσο και το ΣΚΑΪ πίστευαν και πιστεύουν ότι το Survivor 3 θα έπιανε τουλάχιστον 30άρια, για να το δώσουμε με αριθμούς. Γι΄αυτό και πήγαν σε επιλογές παιχτών που είναι ξεκάθαρα ιδανικοί για τη μορφή που έχει πάρει το ριάλιτι. Μυώδεις, αθλητές, έτοιμοι για να δώσουν μάχη στα παιχνίδια. Κάτι σαν το Titan Games σε βαλκανική μορφή.

Στις πρώτες μέρες του το Survivor Ελλάδα-Τουρκία δεν έχει κάνει τόσο δυνατό ξεκίνημα όσο αναμενόταν. Ας μην ξεχνάμε το πόσο πολύ διαφημίστηκε. Κι αν η πρεμιέρα με 28,7% θεωρήθηκε εξαιρετική, η δεύτερη μέρα δεν ήταν τόσο.

Το βράδυ της Κυριακής είδε την πλάτη του Your Face Sounds Familiar, κάτι που ελάχιστοι θα πόνταραν πριν 2-3 μέρες. Το παιχνίδι μιμήσεων του ΑΝΤ1 φαίνεται να κερδίζει το δικό του στοίχημα και σίγουρα η χθεσινή πρωτιά με 24% και 21,6% σε γενικό και δυναμικό θα τόνωσε την αυτοπεποίθηση. Από την άλλη το Survivor έκανε 19,7% και 18,5%. Νούμερα που σίγουρα δεν θα ικανοποιούν κανέναν αν συνεχιστούν.