Ο… χειρότερος εφιάλτης των Βρετανών έγινε πραγματικότητα!

Οι παμπ στη Μεγάλη Βρετανία ξεμένουν από βαρελίσιες μπύρες, δύο εβδομάδες μετά την άρση του lockdown, σύμφωνα με το indy100.com.

Σε ανακοίνωσή της η Heineken αποκάλυψε πως τα «brands» «Birra Moretti» και «Amstel» έχουν επηρεαστεί ιδιαίτερα εξαιτίας της… υπερκατανάλωσης των Βρετανών από την ημέρα που επαναλειτούργησαν οι παμπ.

Λόγω της… κραιπάλης των Βρετανών, η Heineken φαίνεται πως ξεμένει από αποθέματα, αφού ανακοίνωσε πως περιορίζει την παράδοση βαρελιών σε παμπ μέχρι νεοτέρας.

«Πάνω από δέκα εκατομμύρια ενήλικες στην Αγγλία επέστρεψαν στις παμπ της χώρας και πολλοί κέρασαν… εαυτούς με τη βαρελίσια μπύρα που τόσο πολύ τους έλειψε. Η ζήτηση για Birra Moretti και Amstel ξεπέρασε και τις πιο αισιόδοξες προβλέψεις μας και τα ζυθοποιεία μας δουλεύουν επί 24ωρου βάσεως για να αντιμετωπίσουν αυτή την άνευ προηγουμένου ζήτηση», αναφέρει η ανακοίνωση της Heineken.

H συγκεκριμένη ανακοίνωση από την Heineken, γίνεται τη στιγμή που μόνο το 40% των παμπ έχει επαναλειτουργήσει και αυτό διότι το 60% δεν έχει εξωτερικούς χώρους.

Και όποιος διάβασε την ανακοίνωση της Heineken διερωτάται πόσο πίνουν πια οι Βρετανοί;

Σύμφωνα με την DailyMail, η αλυσίδα παμπ «Sheperd Neame» ανέφερε πως την πρώτη εβδομάδα ανοίγματος μετά την άρση του lockdown, οι πωλήσεις ξεπέρασαν αυτές του 2019!