Θύμα άγριου ξυλοδαρμού έπεσε ο Θέμης Αδαμαντίδης το απόγευμα της Πέμπτης και ο τραγουδιστής μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Το περιστατικό συνέβη γύρω στις 19.30, στην Καλλιθέα. Σύμφωνα με όσα κατήγγειλε ο ίδιος στους αστυνομικούς, τον πλησίασαν δυο άτομα που ήταν πάνω σε μηχανή, τον απείλησαν και στη συνέχεια του επιτέθηκαν άγρια.

Σε τηλεφωνική επικοινωνία του Θέμη Αδαμαντίδη με την εκπομπή «Μαζί σου», ο τραγουδιστής αναφέρει: «Μου έγινε μια ερώτηση αν έπεσα θύμα ξυλοδαρμού. Θύμα ξυλοδαρμού, εντάξει, όταν εσείς… ξαφνικά περπατάνε 2 άτομα στο πεζοδρόμιο και δεν ξέρεις τις προθέσεις τους και τις διαθέσεις τους και δεν σου λένε τίποτα και σε χτυπάνε στη μούρη… Δεν είναι ξυλοδαρμός, αυτό δεν είναι ξυλοδαρμός, αυτό λέγεται κάπως αλλιώς τώρα… Εντελώς άγνωστα, δηλαδή δεν ήταν καν… περπατούσαν στον δρόμο. Κατάλαβες»;

Σύμφωνα με τον δικηγόρο του τραγουδιστή, τον ποινικολόγο Αλέξη Κούγια, ο Θέμης Αδαμαντίδης έχει υποβάλει μήνυση εναντίον αγνώστων. Επιχειρηματίας της νύχτας εδώ και καιρό του ζητά χρήματα για υποτιθέμενο συμβόλαιο που έχει υπογράψει μαζί του για καλοκαιρινές συναυλίες. Συναυλίες που δεν έγιναν ποτέ.

Όπως αναφέρουν τα ρεπορτάζ του ΑΝΤ1 και της εφημερίδας «Πρώτο Θέμα», οι δύο άνδρες οι οποίοι επέβαιναν σε μοτοσικλέτα και φορούσαν κράνη, πλησίασαν τον Θέμη Αδαμαντίδη και του «έκοψαν» τον δρόμο λέγοντάς του σε άγριο τόνο να επιστρέψει τα χρήματα που φέρεται να είχε πάρει από γνωστό επιχειρηματία της νύχτας.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο, η υπόθεση αυτή έχει ταλαιπωρήσει τον πελάτη του εδώ και μήνες. Όπως είπε μάλιστα, ο ίδιος επικοινώνησε με τον επιχειρηματία, ζητώντας να του προσκομίσει -αν θέλει- το συμβόλαιο που έλεγε ότι υπέγραψε μαζί του ο πελάτης του. «Του το ζήτησα ώστε να το μελετήσω και να συμβουλέψω αναλόγως τον Αδαμαντίδη, αλλά δεν μου το έστειλε ποτέ» δήλωσε στο «protothema.gr» ο γνωστός ποινικολόγος, συμπληρώνοντας: «Ο Θέμης μου είπε ότι ποτέ δεν είχε υπογράψει κανένα συμβόλαιο για συναυλίες το καλοκαίρι και ότι ποτέ δεν πήρε χρήματα».