Την Εθνική Επέτειο της 25ης Μαρτίου του 1821 τίμησε σήμερα η Βουλή των Ελλήνων. Το πρωί, ο αντιπρόεδρος της Βουλής, Αθανάσιος Μπούρας, εκπροσωπώντας τον πρόεδρο της Βουλής των Ελλήνων, Κωνσταντίνο Τασούλα, παρέστη στη δοξολογία που τελέστηκε στον Καθεδρικό Ναό Αθηνών, προεξάρχοντος του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος Ιερώνυμου.

Μετά το πέρας της δοξολογίας, ο κ. Μπούρας ως εκπρόσωπος του κ. Τασούλα, υποδέχθηκε και φιλοξένησε στο σαλόνι του προέδρου της Βουλής, την Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου, τον υπουργό Εθνικής Άμυνας, Νικόλαο Παναγιωτόπουλο, τον υφυπουργό Εθνικής Άμυνας, Νικόλαο Χαρδαλιά, τον υπουργό Άμυνας της Κυπριακής Δημοκρατίας, Χαράλαμπο Πετρίδη, τον περιφερειάρχη Αττικής, Γεώργιο Πατούλη, τον αρχηγό του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Άμυνας, Κωνσταντίνο Φλώρο, καθώς και την ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας.

Αμέσως μετά, μετέβησαν στο Μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη, όπου πραγματοποιήθηκε η κατάθεση στεφάνου από την Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Σακελλαροπούλου και εν συνεχεία παρακολούθησαν τη στρατιωτική παρέλαση.