Ακόμα και σε μια χρονιά που δεν κάνει τα αδιαμφισβήτητα νούμερα περασμένων ετών, το Στην Υγειά Μας έχει την πρωτιά και με μεγάλη διαφορά στα εορταστικά προγράμματα.

Αν έπρεπε να διαλέξουμε κάτι ως πιο πιθανό, να ανατείλει ο ήλιος εκ δυσμάς ή να ηττηθεί ο Σπύρος Παπαδόπουλος σε εορταστική βραδιά, θα ποντάραμε τα λεφτά μας στο πρώτο. Θα είχαμε χάσει, αλλά θα ήταν πολύ πιο λογική επιλογή. Το Στην Υγειά Μας είναι πια μια παράδοση 12 ετών και απέδειξε ξανά ότι δεν έχει αντίπαλο.

Μόνο και μόνο το γεγονός ότι κανένα κανάλι δεν προσβλέπει σε πρωτιά στην τηλεθέαση από το πρόγραμμα που έχει βάλει απέναντι του τα λέει όλα. Μόνο φέτος ο ΑΝΤ1 ήλπιζε με το Nomads να το πετύχει. Αλλά τα σχετικά χαμηλά νούμερα για τον Σπύρο Παπαδόπουλο δεν υπερκεράστηκαν.

Μετά το βράδυ της παραμονής των Χριστουγέννων, το Στην Υγειά Μας σάρωσε και την Πρωτοχρονιά, έχοντας αυτή τη φορά ένα από τα πιο καυτά ονόματα της νυχτερινής διασκέδασης και της μουσικής. Ο λόγος για τον Κωνσταντίνο Αργυρό. Πολύ λογικά έκανε 33,9%και 32,2% σε γενικό σύνολο και δυναμικό κοινό. Μάλιστα, στην αλλαγή του χρόνου έφτασε ως το 40%.

Πολύ πίσω του βρέθηκε η Μουρμούρα, επίσης με εορταστικό επεισόδιο με καλεσμένους την Κατερίνα Στανίση και τον Χρήστο Χολίδη, με 14,9 και 15%. Τρίτο πρόγραμμα ήταν η ειδική εκπομπη του Open με τον Νίκο Κοκλώνη που έκανε 10,6 και 11% με καλεσμένους τον Γιάννη Πλούταρχο και τη Μελίνα Ασλανίδου.

Αυτό που θα έχει ενδιαφέρον στο υπόλοιπο της τηλεοπτικής σεζόν είναι η είσοδος του Alpha στον ανταγωνισμό με τον Αντώνη Ρέμο και το δικό  του Στην Υγειά Μας.