Πάρτι με τις φίλες σας, καλέσματα και εκδηλώσεις με τη δουλειά «επιβάλλουν» γιορτινές εμφανίσεις. Απαραίτητο συστατικό για το τέλειο outfit των γιορτών η λάμψη!

Τα σύνολα που θα επιλέξετε θα πρέπει να είναι προσεγμένα, στιλάτα, εντυπωσιακά και να εκπέμπουν μια festive αισθητική, όπως αρμόζει στο κλίμα των ημερών.

Ό,τι κι αν επιλέξετε να φορέσετε βέβαια, η προσοχή όλων θα είναι στα πόδια σας, με εκτυφλωτικά παπούτσια που αποπνέουν πολυτέλεια και glam αισθητική.

Χαρίστε την πιο stylish δόση που επιθυμείτε στις εμφανίσεις σας από πού αλλού;… μα φυσικά από το Topshoes.gr. Με ένα κλικ, βρίσκετε όλα τα στιλ, σχέδια και χρώματα που θα πρωταγωνιστήσουν στις γιορτές για τις πιο ιδιαίτερες και  λαμπερές εμφανίσεις.

Δερμάτινα μποτίνια, κομψές γόβες και σικάτες μπότες θα συντροφεύσουν ιδανικά τις ξεχωριστές ημέρες των γιορτών.

Λαμπερές εμφανίσεις

Με μίνι φούστες και φλοράλ φορέματα, ένα ζευγάρι μπότες πάνω από το γόνατο αναδεικνύουν τα πόδια σας και σας προσθέτουν πόντους και στιλ.

Δοκιμάστε να συνδυάσετε τις μαύρες μπότες σας με ένα έντονο μοτίβο, όπως το βρετανικό καρό για να δώσετε ακόμα περισσότερη ένταση στον συνδυασμό.

Κομψή στα λευκά

Η φωτεινή εκδοχή της κλασικής μαύρης μπότας θα τραβήξει την προσοχή όλων πάνω σας. Ένα από τα πιο δυνατά shoe trends της σεζόν ταιριάζει μοναδικά με mini φούστες, midi φορέματα και glamorous κοστούμια.

Δείχνει αριστοκρατικό και φρέσκο τις κρύες ημέρες του χρόνου και ταιριάζει με total μονοχρωματικό σύνολο και με το κλασικό και διαχρονικό combo black & white για κομψές γιορτινές εμφανίσεις.

Στιλάτες εμφανίσεις

Τα μποτάκια με χοντρό και λεπτό τακούνι σάς λύνουν τα χέρια, όταν έχετε έξοδο αμέσως μετά το γραφείο.

Προτιμήστε έντονα χρώματα, όπως κόκκινο και ιδιαίτερα animal prints, όπως λεοπάρ και δέρμα φιδιού που είναι πολύ στη μόδα.

Ταιριάζουν ιδανικά με φόρεμα, ολόσωμη φόρμα και παντελόνα για ζεστές και κομψές εμφανίσεις.

Γόβες

Σε ιδιαίτερες, γιορτινές αποχρώσεις, από πολυτελή υφάσματα όπως βελούδο και σατέν και λεοπάρ pattern, οι γόβες εναρμονίζονται με το κλίμα των γιορτών και τραβούν όλα τα βλέμματα με τη λάμψη τους.

Τα ψηλοτάκουνα παπούτσια σας ανανεώνουν και σας ανεβάζουν την αυτοπεποίθηση, κάνοντάς σας να νιώθετε πιο σέξι και θηλυκές.

Τι καλύτερο λοιπόν από το να τις επιλέξετε για το χριστουγεννιάτικο και πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν με εντυπωσιακά φορέματα και glamorous ολόσωμες φόρμες με παγέτες ή στρας.

Αυτές τις γιορτές, αναδείξτε τον πιο λαμπερό σας εαυτό και ξεχωρίστε με τα πιο ιδιαίτερα και εντυπωσιακά παπούτσια.