Συνελήφθη στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, την Δευτέρα (10/10) στον Άγιο Παντελεήμονα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Περιπολιών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αθηνών, 35χρονος Ιρανός, για παράβαση της νομοθεσίας περί εξαρτησιογόνων ουσιών.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο διερεύνησης πληροφοριών σχετικά με τη δράση ατόμου στη διακίνηση ποσοτήτων διαφόρων ναρκωτικών ουσιών στην περιοχή του κέντρου της Αθήνας, εντοπίστηκε ο 35χρονος και πιστοποιήθηκε η εγκληματική του δράση. Χαρακτηριστικό της δράσης του συλληφθέντα είναι ότι κατά την τέλεση των συναλλαγών διακίνησης των ναρκωτικών ουσιών και για να μην κινεί τις υποψίες είχε μαζί του τον ανήλικο γιο του.

Ο 35χρονος είχε στην κατοχή του 5 συσκευασίες, που περιείχαν 8,3 γραμμ. κρυσταλλικής μεθαμφεταμίνης, και συσκευασία που περιείχε 0,4 γραμμ. ηρωίνης.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο σπίτι του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν: 25 συσκευασίες που περιείχαν 19,7 γραμμ. κρυσταλλικής μεθαμφεταμίνης, 2,7 γραμμ. ηρωίνης, 49,8 γραμμ. μεθαδόνης και μία ζυγαριά ακριβείας

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών.