Το πρώτο κρούσμα κορωνοϊού στη Superleague είναι δυστυχώς γεγονός, με μέλος της ομάδας της Ξάνθης να βρίσκεται θετικός, προκαλώντας ανησυχία στην ακριτική ομάδα.

Μέλος της αποστολής της Ξάνθης (δεν είναι γνωστό αν πρόκειται για ποδοσφαιριστή ή άτομο από το τιμ) βρέθηκε θετικός σε τεστ που έκανε όλη η ομάδα την Πέμπτη για covid-19 εν όψει του αγώνα του Σαββάτου, στη Λαμία με την τοπική ομάδα για τα πλέι άουτ, που πρόκειται να αναβληθεί.

Τα αποτελέσματα του τεστ έγιναν γνωστά στην ομάδα, καθ’ οδόν για τη Λαμία και συγκεκριμένα σε ξενοδοχείο στην Αγχίαλο Βόλου όπου έχει καταλύσει η αποστολή.

Ο ΕΟΔΥ έχει ενημερωθεί ήδη για να πάει κλιμάκιο του στο ξενοδοχείο και να κάνει νέα τεστ σε όλη την αποστολή.

Ο ΕΟΔΥ μάλιστα έδωσε εντολή να απομονωθεί η ομάδα για πέντε μέρες και ο προσβεβλημένος από τον ιό να μπει σε καραντίνα 14 ημερών.

Η αποστολή της Ξάνθης που είχε ταξιδέψει για το ματς με τη Λαμία αποτελείται από τους: Άμπαντ, Μπέντο, Μπαξεβανίδη, Φασίδη, Κασάδο, Σόσα, Θυμιάνη, Λισγάρα, Καρασαλίδη, Μαλεζά, Κοβάσεβιτς, Καμαρά, Τερκί, Μουλέν, Μπαριέντος, Τζουρίτσκοβιτς, Ντε Αμορίμ, Στάρτζεον, Φοσέ, Κάστρο, Γκαργκαλατζίδη.