Οι δύο τους συναντήθηκαν προκειμένου να συζητήσουν για το κάλεσμα που είχε απευθύνει ο κ. Καμμένος στον Μπαλτάκο για συνεργασία

Συνάντηση στο γραφείο του προέδρου των ΑΝΕΛ στη Βουλή είχαν ο Πάνος Καμμένος και ο Παναγιώτης Μπαλτάκος.

Αμέσως μετά την συνάντηση ο Πάνος Καμμένος δήλωσε: «Με τον κύριο Μπαλτάκο έχουμε μια στενή σχέση εδώ και χρόνια. Συνεργαστήκαμε στενά στην υπόθεση της Siemens. Έχουμε κοινούς προβληματισμούς. Η υπόθεση της Συμφωνίας των Πρεσπών μας οδηγεί στο να μοιραστούμε ότι συμπολίτευση και αξιωματική αντιπολίτευση έχουν από κοινού αποφασίσει την παράδοση του ονόματος Μακεδονία, κάτι στο οποίο και οι δυο μας αντιτιθέμεθα. Κάναμε μια συζήτηση , μοιραστήκαμε τους προβληματισμούς και ξεκινήσαμε έναν διάλογο για το πως μπορούν να βρεθούν οι συνέργειες που θα οδηγήσουν σε μια κοινή προσπάθεια στο μέλλον. Μιλάμε για εκλογική συνεργασία».

Από την πλευρά του ο Τάκης Μπαλτάκος δήλωσε: «Η Ελλάδα χρειάζεται ένα κόμμα το οποίο θα έχει έναν αμιγώς δεξιό χαρακτήρα. Είναι ένα κόμμα που λείπει αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα. Σύμφωνα με τους δικούς μου υπολογισμούς υπάρχουν 45 πρώην Υπουργοί της Ν.Δ εκτός Βουλής. Εκείνο που εγώ θα ήθελα είναι να κάνουμε ένα ευρύτατο προσκλητήριο σε αυτούς τους υπουργούς. Όσοι εξ αυτών δεν θέλουν ή δεν μπορούν ΟΚ. Σε αυτούς θέλουμε να απευθυνθούμε για τη δημιουργία ενός ευρέος πατριωτικού μετώπου με σκοπό πλέον την προσπάθεια έτσι ώστε το όνομα της Μακεδονίας να μην περάσει στα χέρια των Σκοπιανών».