Αμεση και άκρως επιθετική ήταν η απάντηση της Στόρμι Ντάνιελς στα όσα είπε χθες ο Ντόναλντ Τραμπ περί «αλογομούρας»

Η πορνοστάρ, στα περί «αλογομούρας» κατηγόρησε τον Τραμπ για ροπή προς την κτηνοβασία αφού έκανε σεξ μαζί της ενώ επανέλαβε και την λέξη «μικρός» που προφανέστατα πηγαίνει για τα… προσόντα του Αμερικανού προέδρου.

«Κυρίες και κύριοι σας παρουσιάζω τον πρόεδρο. Εκτός από τα… κουσούρια του επιδεικνύει μίσος για τις γυναίκες και απώλεια αυτοελέγχου στο Twitter ξανά. Και πιθανότατα και μια ροπή προς την κτηνοβασία. Αποδέχομαι την πρόκληση, μικρέ», έγραψε στο twitter.

Η δικαστική τους διαμάχη είχε κορυφωθεί τους τελευταίους μήνες, κυρίως σε εξωδικαστικό επίπεδο. Τελευταίο μέχρι σήμερα περιστατικό ήταν η παρουσία της Στόρμι Ντάνιελς στην εκπομπή του Τζίμι Κίμελ, όπου έδειξε το μέγεθος του μορίου του Ντόναλντ Τραμπ. Τώρα ο Πρόεδρος των ΗΠΑ παίρνει την εκδίκησή του μετά τη νίκη του στην εκδίκαση της υπόθεσης.

Κάνοντας tweet για την είδηση της αθώωσης του από τις κατηγορίες της Στόρμι Ντάνιελς με τον τίτλο του αγαπημένου του Fox News, ο Τραμπ φαίνεται να περίμενε πως και πως τη στιγμή που θα βρεθεί σε θέση νικητή για να πανηγυρίσει και να απευθυνθεί με τον γνωστό του τρόπο στην αντίπαλό του.

Με την παροιμιώδη εγκράτεια και με τον κόσμιο τρόπο που έχει μάθει να εκφράζεται, ο Ντόναλντ Τραμπ αποκάλεσε αλογομούρα την Στόρμι Ντάνιελς και ανέφερε πως τώρα θα είναι η δική του σειρά να την κυνηγήσει νομικά.
«Ο Ομοσπονδιακός Δικαστής ακυρώνει τη μήνυση της Στόρμι Ντάνιελς εναντίον του Τραμπ. Υπέροχα, τώρα μπορώ να κυνηγήσω την Αλογομούρα και τον τριτοτέταρτο δικηγόρο της στη Μεγάλη Πολιτεία του Τέξας. Θα επιβεβαιώσει το γράμμα που αυτή υπέγραψε! Δεν ξέρει τίποτα για μένα, είναι μια απατεώνας!»