Παίκτης του Παναθηναϊκού πρέπει να θεωρείται ο Νίκος Βέργος. Ο 21χρονος επιθετικός, όπως αναφέρει το sport-fm θα αποκτηθεί ως ελεύθερος από τον Ολυμπιακό, που θα διατηρήσει ένα ποσοστό μεταπώλησης, όχι όμως της τάξεως του 40% που αξίωνε αρχικά (εκτιμάται κοντά στο 20%).

Η συγκεκριμένη μεταγραφή, που λύνει τα χέρια του Γιώργου Δώνη για την επίθεση, ολοκληρώθηκε παρότι οι «πράσινοι» έχουν ήδη αποκτήσει τον Αργύρη Καμπετσή, ενώ κινούνται και για ξένο φορ.

Ο Βέργος έχει γεννηθεί στο Κιλκίς (13/1/1996) και αναδείχθηκε από την ακαδημία του Ολυμπιακού. Στις 23 Μαρτίου του 2014 έκανε ντεμπούτο στη Super League και τον Αύγουστο του 2015 δόθηκε δανεικός στην Έλτσε, με την οποία είχε 12 συμμετοχές και 2 γκολ στη Segunda Division.

Η επόμενη σεζόν τον βρήκε δανεικό στη δεύτερη ομάδα της Ρεάλ καταγράφοντας 5 γκολ σε 24 εμφανίσεις, ενώ τον περασμένο Αύγουστο δόθηκε δανεικός στην ουγγρική Βάσας με την οποία έπαιξε σε μόλις τέσσερα ματς. Τον Ιανουάριο επέστρεψε στον Ολυμπιακό παίζοντας στα δύο τελευταία ματς πρωταθλήματος με Παναιτωλικό και ΠΑΣ Γιάννινα.