Μάλιστα, όπως αναφέρει ο ισπανικός Τύπος, οι δύο πλευρές είναι πολύ κοντά σε συμφωνία για εξαετή συνεργασία και αρχής γενομένης από τον Ιανουάριο του 2020, το ισπανικό Σούπερ Καπ, θα φιλοξενείται στην Σαουδική Αραβία.

Η διάχυση του ποδοσφαίρου σε κάθε κοινωνία και η άμεση σχέση του με το οικονομικό γίγνεσθαι, δημιουργούν την επέκταση και την ανάπτυξη της «στρογγυλής θεάς», σε περιοχές και αγορές, που μέχρι πριν από μερικά χρόνια ήταν από …άγονες έως και… πρωτόγονες ποδοσφαιρικά.

Μία απ΄ αυτές είναι και η Σαουδική Αραβία, που τα τελευταία χρόνια έχει κάνε επενδυτικά άλματα στον χώρο του ποδοσφαίρου. Στο πλαίσιο αυτό, προετοιμάζεται μία συνεργασία με την ισπανική ομοσπονδία, προκειμένου το Σούπερ Καπ της χώρας της Ιβηρικής, να διεξάγεται στην περιοχή του Κόλπου.

Μάλιστα, όπως αναφέρει ο ισπανικός Τύπος, οι δύο πλευρές είναι πολύ κοντά σε συμφωνία για εξαετή συνεργασία και αρχής γενομένης από τον Ιανουάριο του 2020, το ισπανικό Σούπερ Καπ, θα φιλοξενείται στην Σαουδική Αραβία. Εναντι, του διόλου ευκαταφρόνητου τιμήματος, που φθάνει στα 30 εκατομμύρια ευρώ ετησίως!