Στάθης Παναγιωτόπουλος: Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε ο παρουσιαστής για τα ροζ βίντεο. Πήρε προθεσμία για να απολογηθεί ξανά μετά τη νέα ποινική δίωξη εις βάρος του.

Σύμφωνα με το Grtimes.gr με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέως του επιβλήθηκαν: Απαγόρευση εξόδου από τη χώρα, εμφάνιση σε αστυνομικό τμήμα και καταβολή χρηματικής εγγύησης 30.000 ευρώ.

Εις βάρος του έχει ασκηθεί ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για ανακοίνωση δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα που αφορούν τη σεξουαλική ζωή φυσικών προσώπων, κατ’ εξακολούθηση με σκοπό βλάβης άλλου.

Για τη νέα μήνυση που αφορά άλλη μια καταγγελία για ανάρτηση ροζ βίντεο με άλλη κοπέλα ασκήθηκε νέα δίωξη σε βαθμό κακουργήματος. Ο 58χρονος παραπέμφθηκε να απολογηθεί στην 7η ανακρίτρια αλλά ζήτησε και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί αύριο. Μέχρι τότε παραμένει κρατούμενος.

ο συνήγορος υπεράσπισης του Στάθη Παναγιωτοπούλου, Γιώργος Δακουράς, εξέφρασε τις επιφυλάξεις του για άλλη μία φορά για την ερμηνεία του άρθρου βάσει του οποίου διώκεται σε βαθμό κακουργήματος ο πελάτης του, ο οποίος όπως είπε, δείχνει μεταμέλεια και ζητάει διαρκώς συγνώμη καθώς αντιλαμβάνεται πλέον τι έχει πράξει.

Επανέλαβε ότι ο παρουσιαστής είχε κατεβάσει όλα τα επίμαχα βίντεο από το 2019, ενώ σε ερώτηση για τον λόγο για τον οποίο κάποια από αυτά φαίνονται ξανά αναρτημένα, ο συνήγορος υπεράσπισης τόνισε ότι ο πελάτης του, κατά την απολογία του παραδέχθηκε μόνο όσα τέλεσε και όχι όλα όσα του καταλογίζονται.

Στάθης Παναγιωτοπούλος: Τέσσερις νέες καταγγελίες από κοπέλες σε βάρος του

Ωστόσο, οι καταγγελίες σε βάρος του Παναγιωτόπουλου δεν έχουν τέλος, καθώς ακόμη τέσσερις περιπτώσεις βλέπουν το «φως».

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες του MEGA, λίγες ώρες προτού ο Στάθης Παναγιωτόπουλος μεταφερθεί στον ανακριτή για να απολογηθεί, η δικηγόρος της πρώτης καταγγέλλουσας, Σταυρούλα Πρίλη, δήλωσε ότι υπάρχουν τέσσερις νέες καταγγελίες σε βάρος του Παναγιωτόπουλου.

«Βρίσκομαι σε επικοινωνία αυτήν την στιγμή, αυτές τις μέρες, με άλλες 4 κυρίες, οι οποίες είχαν σχέση με τον καταγγελλόμενο. Δεν γνωρίζουν αν έχουν καταγραφεί κάποιες εξ’ αυτών και κάποιες άλλες γνωρίζουν ότι έχουν καταγραφεί, αλλά δεν γνωρίζουν αν έχουν αναρτηθεί» ανέφερε η κυρία Πρίλη.

Κατά τις ίδιες πηγές, η μία από τις 4 καταγγέλλουσες, πρώην συντρόφους του Στάθη Παναγιωτόπουλου, έχει χάσει τον ύπνο της γιατί, όπως λέει, φοβάται ότι μπορεί κι εκείνη να έχει πέσει θύμα του. «Η μία εξ’ αυτών είχε καταγραφεί με τη συναίνεσή της, αλλά δεν γνωρίζει αν έχουν διαγραφεί τα αρχεία από τον καταγγελλόμενο, γιατί του το είχε ζητήσει και αυτό. Οπότε είμαστε στην αναμονή των εξελίξεων και σε συνεννόηση με τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος» προσέθεσε η δικηγόρος.

Στάθης Παναγιωτοπούλος: Δύο νέα ροζ βίντεο

Στα χέρια του δικηγόρου της δεύτερης γυναίκας που έχει κάνει μήνυση στον Στάθη Παναγιωτόπουλο, έφθασε ένα ανώνυμο email με δύο νέα ροζ βίντεο.

«Από κάποιο email ανώνυμο μου ήρθαν άλλα δύο βίντεο, εκτός από τα δυο που ήδη γνωρίζουμε από τις δύο κοπέλες, για άλλες δυο κοπέλες, που φαίνονται μάλιστα ξεκάθαρα τα πρόσωπα τους. Oι συγκεκριμένες αλλά και άλλες θα βγούνε να κάνουν καταγγελία. Περιμένουμε λοιπόν όλες τις εξελίξεις στη συγκεκριμένη υπόθεση που νομίζω ότι τώρα ξεκινάει» εξήγησε ο δικηγόρος Απόστολος Λύτρας.