Συγκλονίζει η ανείπωτη οικογενειακή τραγωδία που εκτυλίχθηκε χθες το απόγευμα στα Κλαυδιά της Λάρνακας.

Νεαρός, 23 ετών, φέρεται να πυροβόλησε την αδελφή του, 21 ετών στο κεφάλι, τραυματίζοντας την θανάσιμα ενώ παρών στην στη σκηνή βρισκόταν και η μητέρα τους.

Ο 23χρονος συνελήφθη για το αδίκημα της ανθρωποκτονίας λίγο μετά τις 20.00 το βράδυ προς διευκόλυνση των ανακρίσεων και εντός της ημέρας θα οδηγηθεί ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου για έκδοση διατάγματος κράτησης.

Όπως αναφέρει το sigmalive.com,  ο νεαρός ισχυρίστηκε ότι στη προσπάθεια του να καθαρίσει το στρατιωτικό του τυφέκιο τύπου G3, μετά από άσκηση της Εθνικής Φρουράς, αυτό εκπυρσοκρότησε, με αποτέλεσμα η σφαίρα να πλήξει την 21χρονη θανάσιμα στο κεφάλι.

Ωστόσο, ο συγκεκριμένος ισχυρισμός διερευνάται, καθώς οι ασκήσεις της Εθνικής Φρουράς έχουν ανασταλεί μέχρι την 31η Μαΐου. Το G3 παραλήφθηκε από την Αστυνομία και θα περάσει από όλους τους απαραίτητους ελέγχους της Υπηρεσίας Εγκληματολογικών Ερευνών.

Μιλώντας ενώπιον δημοσιογράφων ο φερόμενος ως αρραβωνιαστικός της άτυχης 21χρονης, με δάκρυα ανέφερε μεταξύ άλλων ότι η νεαρή σήμερα είχε τα γενέθλια και σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του ήταν δύο μηνών έγκυος.