Ανατριχιαστικές είναι οι λεπτομέρειες από την απόπειρα απαγωγής μίας 12χρονης στην Ραφήνα την περασμένη Πέμπτη.

Όλα ξεκίνησαν λίγο μετά τις 23:00 το βράδυ της περασμένης Πέμπτης (27/5) στην περιοχή του Νηρέα. Όπως είπε το 12χρονο κοριτσάκι στους αστυνομικούς, «επέστρεφα στο σπίτι μου με το ποδήλατο. Με πλησίασε ένα λευκό όχημα στο οποίο επέβαινε άνδρας. Με ακολούθησε. Αποπειράθηκε να με ανεβάσει στο όχημα. Δεν τα κατάφερε και εγώ ξέφυγα».

Αφού κατάφερε να ξεφύγει με τη βοήθεια του ζευγαριού και κατοίκων της περιοχής, το 12χρονο κοριτσάκι επέστρεψε στο σπίτι της και ανέφερε τα όσα έγιναν στους δικούς της

Η Αστυνομία ενημερώθηκε και αντέδρασε άμεσα, μόλις δόθηκε η περιγραφή του οχήματος και του άνδρα, ο οποίος είχε προσεγγίσει την ανήλικη.

Οι αστυνομικοί που είχαν λάβει σήμα, λίγο μετά τα μεσάνυχτα, κατάφεραν να εντοπίσουν το λευκό αυτοκίνητο στην Λεωφόρο Μαραθώνος στην περιοχή της Παλλήνης και συνέλαβαν τον άνδρα

Όπως σας έχουμε ενημερώσει ο 48χρονος έχει απασχολήσει τις Αρχές για απάτες στην περιοχή καθώς παρουσιαζόταν ως λογιστής, ενώ από την έρευνα βρέθηκαν υπνωτικά χάπια.

Οι αστυνομικοί ερευνούν αν έχει προσπαθήσει στο παρελθόν να αρπάξει και αλλά παιδιά ενώ είναι πολύ πιθανό να δοθούν,ακόμα και μέσα στη μέρα, στη δημοσιότητα τα στοιχεία και η φωτογραφία του.