Στην φυλακή οδηγείται μετά την απολογία του ο 46χρονος που καταγγέλλεται ότι αποπειράθηκε να απαγάγει 12χρονο κορίτσι στην Ραφήνα.

Ο κατηγορούμενος απολογήθηκε για το αδίκημα της απόπειρας αρπαγής μετά από την καταγγελία ότι το βράδυ της περασμένης Πέμπτης επιχείρησε με επιμονή να βάλει στο αυτοκίνητό του το κορίτσι, στην Ραφήνα. Μάλιστα φέρεται να βγήκε από το αυτοκίνητο του και να προσπάθησε να επιβιβάσει με τη βία σε αυτό την 12χρονη, η οποία όχι μόνο κατάφερε να τον αποφύγει αλλά και ειδοποίησε φωνάζοντας περαστικούς με αποτέλεσμα ο 46χρονος να εγκαταλείψει εκνευρισμένος το σημείο.

Σύμφωνα με πληροφορίες απολογούμενος ο 46χρονος αρνήθηκε όσα του καταλογίζονται ενώ ζήτησε να συγκεντρωθεί το βιντεοληπτικό υλικό από τις κάμερες των καταστημάτων που βρίσκονται στο σημείο όπου τοποθετούν το περιστατικό η μαθήτρια και άλλοι καταγγέλλοντες.

Πώς έγινε η απόπειρα αρπαγής της 12χρονης

Σύμφωνα με την καταγγελία της 12χρονης ο 46χρονος, το βράδυ της περασμένης Πέμπτης, την πλησίασε με ένα λευκό αυτοκίνητο ενώ επέστρεφε στο σπίτι της με το ποδήλατο της. Η μαθήτρια φέρεται να περιγράφει στους αστυνομικούς πως ο 46χρονος αποπειράθηκε να την ανεβάσει στο αυτοκίνητο του χωρίς, ωστόσο, να τα καταφέρει καθώς του ξέφυγε.

«Με απειλούσε για να μπω μέσα και καλά για να με πάει σπίτι. Αυτό έγινε. Μου φώναζε να μπω μέσα…» φέρεται να είπε η 12χρονη η οποία επιστρέφοντας στο σπίτι της ανέφερε στους γονείς της το περιστατικό και στη συνέχεια πήγαν στην αστυνομία.

Ο κατηγορούμενος, ο οποίος είναι παλιός γνώριμος των αρχών, εντοπίστηκε λίγο αργότερα στην Παλλήνη ενώ στο όχημα του βρέθηκαν υπνωτικά χάπια.

Αξίζει να σημειωθεί ότι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι αρχές ερευνούν το ενδεχόμενο ο κατηγορούμενος να έχει προσπαθήσει να αρπάξει και αλλά παιδιά στο παρελθόν.