Φωτογραφία από το άγριο επεισόδιο μεταξύ του Άδωνι Γεωργιάδη και του Παύλου Πολάκη στη Βουλή, έδειξε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ με τον Νίκο Στραβελλάκη.

Στη φωτογραφία διακρίνεται καθαρά ο υπουργός Ανάπτυξης καθισμένος με βουλευτές της ΝΔ και όρθιος δίπλα τους ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

Ολα συνέβησαν στο εντευκτήριο της Βουλής στο οποίος βρέθηκαν και οι δύο βουλευτές.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Παύλος Πολάκης απηύθυνε τον λόγο στον υπουργό Ανάπτυξης λέγοντας ««Εμείς θα τα πούμε μεθαύριο στον Αναπτυξιακό, να είσαι έτοιμος με τσίγκινο σωβρακάκι» αναφέροντας ότι ανασύρεται από το αρχείο η υπόθεση της Novartis.

«Όποτε θέλεις», απάντησε ο Άδωνις Γεωργιάδης. «Σου ετοιμάζω αγωγή 1 εκατ. ευρώ», είπε ο υπουργός αναφερόμενος στη σκευωρία της Novartis.

«Με απειλείς; Με απειλείς;» ήταν η ανταπάντηση του κ. Γεωργιάδη. Oι φωνές των βουλευτών έφτασαν να ακούγονται μέχρι το εντευκτήριο, ενώ χρειάστηκε η παρέμβαση της φρουράς της Βουλής για να χωρίσει τους δύο πολιτικούς λίγο πριν πιαστούν στα χέρια.

Από την πλευρά της ΝΔ επενέβη ο Βασίλης Σπανάκης, που στάθηκε μεταξύ των δύο, ενώ από την πλευρά του ΣΥΡΙΖΑ έσπευσε ο Νίκος Φίλης, για να συγκρατήσει τον κ. Πολάκη.