Αύριο, Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου, στις περισσότερες περιοχές της χώρας θα επικρατήσει ηλιοφάνεια. Τοπικά αυξημένες νεφώσεις αναμένονται στα δυτικά, με πιθανότητα εκδήλωσης ασθενών βροχών στα βορειοδυτικά. Τη νύχτα και νωρίς το πρωί η ορατότητα θα είναι κατά τόπους περιορισμένη.

Η θερμοκρασία, σύμφωνα με το meteo του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, θα κυμανθεί στη Δυτική Μακεδονία από 0 έως 24 βαθμούς, στην υπόλοιπη Βόρεια Ελλάδα από 4 έως 27, στην Ήπειρο από 7 έως 26 βαθμούς, στη Θεσσαλία από 7 έως 28, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 8 έως 28-30 βαθμούς, στα νησιά του Ιονίου από 11 έως 26-27 και στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη από 10 έως 27-28 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι θα πνέουν γενικά από νότιες διευθύνσεις με εντάσεις που, τόσο στο Αιγαίο όσο και στο Ιόνιο, θα φτάνουν τα 5 μποφόρ, ενώ από αργά το βράδυ κατά τόπους θα ενισχυθούν στα 6 μποφόρ. Δυτικό ρεύμα με εντάσεις έως 5 μποφόρ θα επικρατήσει στον Κορινθιακό.

Στην Αττική αναμένεται ηλιοφάνεια με λίγες αραιές νεφώσεις μετά το μεσημέρι. Νωρίς το πρωί η ορατότητα ενδέχεται να είναι τοπικά περιορισμένη. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες -κυρίως- διευθύνσεις με εντάσεις 3-4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 27 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένεται ηλιοφάνεια με λίγες αραιές νεφώσεις, που μετά το μεσημέρι θα αυξηθούν. Νωρίς το πρωί η ορατότητα ενδέχεται να είναι περιορισμένη. Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις με εντάσεις 3-4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 25 βαθμούς.