Το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής καταγγέλλει τη κυβερνητική πλειοψηφία στην Εξεταστική Επιτροπή για πλήρη συγκάλυψη της υπόθεσης της παρακολούθησης του Νίκου Ανδρουλάκη και των υποκλοπών από την ΕΥΠ.

«Ζητήθηκε ξεδιάντροπα από τα κόμματα να μην δημοσιοποιήσουν το πόρισμά τους, αλλά να το μεταβιβάσουν με πλήρη μυστικότητα στο Προεδρείο της Εξεταστικής Επιτροπής, έτσι ώστε να θαφτεί μια για πάντα. Επιχειρούν να κρατήσουν μυστικό ακόμη και το πόρισμα των κομμάτων. Σκοτάδι παντού!» αναφέρει σχόλιο του Γραφείου Τύπου του κόμματος.

ΤΟ ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ ασκώντας αυστηρή κριτική στη κυβέρνηση επισημαίνει ότι «η επιχείρηση συγκάλυψης που ξεδιπλώθηκε από την κυβερνητική πλειοψηφία, καθ’ όλη τη διάρκεια των εργασιών της εξεταστικής επιτροπής, είτε με την κοινοβουλευτική πρωτοτυπία να μην κληθούν τα εμπλεκόμενα πολιτικά πρόσωπα και οι εταιρείες που σχετίζονται με το παράνομο λογισμικό Predator είτε σφραγίζοντας με απόφαση Μητσοτάκη όλα τα στόματα επικαλούμενοι το απόρρητο αλά καρτ, δεν θα μπορούσε να έχει άλλη κατάληξη».