Την ξεκάθαρη κι απόλυτη εμπιστοσύνη της στις επιλογές του Ιβάν Γιοβάνοβιτς όσον αφορά τα μεταγραφικά ζητήματα και τον τρόπο με τον οποίο (δια)χειρίζεται ο Σέρβος τεχνικός όλα όσα αφορούν την ενίσχυση του ρόστερ της ομάδας, εξέφρασε η ΠΑΕ Παναθηναϊκός μέσω επίσημης θέσης της.

Συγκεκριμένα απ’ την «πράσινη» ΠΑΕ τονιζόταν, σε σχέση με τις μεταγραφικές εξελίξεις. πως θα εκπληρωθούν όσα ο Σέρβος τεχνικός ζητήσει ανεξαρτήτως κόστους.

«Για την περαιτέρω αποφυγή δημοσιευμάτων που προκαλούν αναστάτωση στην ομάδα και τον κόσμο, η διοίκηση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός θέλει να διευκρινίσει τα εξής: Εχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη στις επιλογές του προπονητή και είμαστε διατεθειμένοι να τις εκπληρώσουμε ανεξάρτητα από το οποιοδήποτε οικονομικό κόστος», ανέφεραν χαρακτηριστικά οι «πράσινοι», θέλοντας να ξεκαθαρίσουν την κατάσταση και τις όποιες «ανησυχίες» υπάρχουν, για την καθυστέρηση που καταγράφηκε τις τελευταίες εβδομάδες στις μεταγραφές, που προτίθεται να κάνει ο Παναθηναϊκός από τη μεσαία γραμμή και μπροστά.