Μια από τις πιο δύσκολες μέρες της ζωής του ζει ο Λάκης Λαζόπουλος παρέα με την κόρη του Μαριέλλη. Η σύζυγος του, η γυναίκα με την οποία έζησε μαζί από το 1983 και έκαναν μαζί ένα παιδί, πέθανε χθες στο νοσοκομείο Υγεία. Στην ιστοσελίδα του παρουσιαστή και ηθοποιού αναρτήθηκε κείμενο που την αποχαιρετά και ενημερώνει για την κηδεία της.

Ο Λάκης και η Τασούλα γνωρίστηκαν στην Κομοτηνή στα τέλη της δεκαετίας του ’70. Τότε σπούδαζαν και οι δύο στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο στη Νομική Σχολή. Το 1983 παντρεύτηκαν στη Λάρισα και ήταν από τότε μαζί.

Η Τασούλα Παπαδοπούλου πάλευε τα τελευταία τρία χρόνια με τον καρκίνο. Υπήρξαν στιγμές που φάνηκε να τον κερδίζει. Τους τελευταίους μήνες όμως τα πράγματα είχαν γίνει αρκετά ζόρικα. Η Τασούλα εισήχθη στο νοσοκομείο Υγεία στις 14 Αυγούστου, κι ενώ βρισκόταν με τον Λάκη για διακοπές στην Πάρο. Εκεί, ο επικεφαλής κύριος Αθανασιάδης και η ογκολόγος Αντωνία Διγκλία πάλευαν για να την σώσουν. Αυτό δεν κατέστη δυνατόν και το βράδυ της Πέμπτης ξεψύχησε.

Ο Λάκης Λαζόπουλος και η Μαριέλλη βρισκόντουσαν διαρκώς στο πλευρό της και την αποχαιρέτησαν χθες. Η κηδεία της Τασούλας θα γίνει το Σάββατο στο Ά Νεκροταφείο στις 14:00. Η ταφή της όμως θα γίνει στη γενέτειρα της τη Δράμα τη Δευτέρα στις 11:00, σύμφωνα και με την τελευταία της επιθυμία.

Πηγή φωτογραφιών: altsantiri.gr