Έπαθε κι έμαθε ο Σπύρος Παπαδόπουλος με τα όσα συνέβησαν φέτος στην εκπομπή του και γι΄αυτό έθεσε έναν απαράβατο όρο για να υπογράψει.

Μετά από δύο χρόνια στο κανάλι του Φαλήρου, ο Σπύρος Παπαδόπουλος έπρεπε να πάρει μια απόφαση. Και το αναφέρουμε αυτό γιατί φέτος οι σχέσεις του με τον σταθμό πέρασαν από 40 κύματα γύρω στα μέσα Ιανουαρίου και για ενάμιση μήνα. Η μετακίνηση του Στην Υγειά Μας την Παρασκευή ήταν ένα πλήγμα.

Μπορεί η Βίκυ Χατζηβασιλείου να άφησε αιχμές για τον παρουσιαστή-ηθοποιό ότι το Πακέτο της έκανε νούμερα σε όποια ζώνη κι αν το έβαλαν, όμως δεν έχουν το ίδιο πρόγραμμα. Το Στην Υγειά Μας έχει καθιερωθεί στο κοινό ως εκπομπή Σαββάτου βράδυ.

Η αλλαγή που έγινε λόγω του Survivor ήταν λογικό να προκαλέσει πτώση στην τηλεθέαση. Ο Σπύρος Παπαδόπουλος θέλοντας να προστατεύσει το προϊόν του, έθεσε έναν συγκεκριμένο όρο στον ΣΚΑΪ για να ανανεώσει. Σύμφωνα με την Τίνα Μεσσαροπούλου και το Happy Day ο όρος αυτός αφορούσε την απαράβατη προβολή της εκπομπής μόνο Σάββατο βράδυ.

«Έχουμε αέρα ανανέωσης στον ΣΚΑΙ που ξεκίνησε προχθές με τον Σπύρο Παπαδόπουλο, ο οποίος ανανέωσε για δύο χρόνια. Αλλά έχει ενδιαφέρον να δούμε έναν όρο που έχει βάλει πλέον στο συμβόλαιό του γιατί το πάθημα έγινε μάθημα. Η αλλαγή μέρας φέτος του στοίχισε τηλεθεατές, νούμερα τηλεθέασης και πολλά άλλα πράγματα. Αποφάσισε, για να μην ξανασυμβεί το ίδιο την επόμενη τηλεοπτική σεζόν, να βάλει τον όρο της ημέρας Σάββατο στο συμβόλαιό του με τον ΣΚΑΙ. Άρα, λοιπόν, δεν έχουν περιθώρια να του αλλάξουν μέρα από εδώ και μπρος. Γιατί πλέον αναφέρεται ρητά στο συμβόλαιό του ότι η μέρα προβολής της εκπομπής θα είναι το Σάββατο».