Βλέπει τον κόσμο από το απίστευτο ύψος των 234 εκατοστών και -όπως θα περίμενε κανείς- είναι μπασκετμπολίστας. Και μάλιστα επαγγελματίας, με την μόνη διαφορά πως δεν αγωνίζεται στον «μαγικό κόσμο» του NBA.

Το όνομα του, είναι Μπομπ Ουέγκνερ και αγωνίσθηκε στους Lake Michigan Admirals, ομάδα που συμμετέχει στο πρωτάθλημα της Premier Basketball League των ΗΠΑ. Ο Αμερικανός γίγαντας είναι 25 ετών (γεννήθηκε στις 31 Ιουλίου 1993), «καρφώνει» την μπάλα με χαρακτηριστική ευκολία και μπορεί εάν τεντώσει το χέρι του να ξεπεράσει το ύψος που βρίσκεται το καλάθι στην μπασκέτα! Το 2017 εντάχθηκε στους Rochester Razorshark και μάλιστα το ντεμπούτο του είχε γίνει είδηση στα τοπικά μέσα ενημέρωσης.

Ο Ουέγκνερ έχει έλθει σ΄ επαφή με τους υπεύθυνους του Guinness Book, προκειμένου να επισημοποιηθεί η ιδιότηταά του ως ο υψηλότερος επαγγελματίας μπασκετμπολίστας του πλανήτη. Η εκπληκτική ανάπτυξή του άρχισε να φαίνεται από τα 13 χρόνια του, όταν και μετρήθηκε ένα μέτρο και 98 εκατοστά!

Παρά το γεγονός ότι δείχνει απολύτως ικανοποιημένος με την ζωή και την καριέρα του, ο Ουέγκνερ, έχει στόχο να αγωνισθεί μία ημέρα στα παρκέ του ΝΒΑ…