Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έκανε ντεμπούτο με την Γιουβέντους αλλά αυτό που αποθεώθηκε ήταν ο  ο Φεντερίκο Μπερνταρντέσκι κατάφερε να… επισκιάσει τον Πορτογάλο και να χαρίσει το τρίποντο στη Γιουβέντους σε ένα παιχνίδι θρίλερ κόντρα στην Κιέβο στη Βερόνα (2-3).

Ο  Φεντερίκο Μπερνταρντέσκι αυτός που… έλυσε τον γόρδιο δεσμό για τη «Γηραιά Κυρία» και, παρόλο που δεν αγωνίστηκε βασικός, σημείωσε το γκολ της νίκης.

Η Γιουβέντους άνοιξε το σκορ μόλις στο 3ο λεπτό με τον Σάμι Κεντίρα,

Στην δεύτερη τελική προσπάθεια τους οι «τζαλομπλού» κατάφεραν να ισοφαρίσουν, όταν στο 38ο λεπτό ο Τζακερίνι έβγαλε την ασίστ, Κιελίνι και Μπονούτσι έχασαν τον Στεπίνσκι και αυτός με κεφαλιά έκανε το 1-1.

Η Κιέβο έκανε την ανατροπή και το 2-1 στο 54ο λεπτό όταν ο Κανσέλο σταμάτησε αντικανονικά μέσα στην περιοχή τον Τζακερίνι, ο διαιτητής έδωσε το πέναλτι και ο άλλοτε παίκτης της Γιουβέντους ήταν εύστοχος.

Το 2-2 έγινε στο 75’ όταν μετά από εκτέλεση κόρνερ, ο Μπονούτσι στην… επίσημη επιστροφή του στους «μπιανκονέρι» με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Στις καθυστερήσεις ο Σάντρο έκανε το γύρισμα και μετά από κόντρες η μπάλα κατέληξε στον Μπερνταρντέσκι και αυτός την έστειλε στα δίχτυα για το τελικό 2-3.

Kιέβο Βερόνα (Λορέντσο Ντ’ Άννα): Σορεντίνο, Ριγκόμι, Ραντοβάνοβιτς, Στεπίνσκι (67’ Τζόρτζεβιτς), Μπάνι, Ροσετίνι, Τζακερίνι, Ντε Πάολι, Κατσιατόρε, Τόμοβιτς, Χέτεμαϊ (78’ Όμπι).

Γιουβέντους (Μασιμιλιάνο Αλέγκρι): Σέζνι, Σάντρο, Κιελίνι, Μπονούτσι, Κανσέλο, Πιάνιτς, Κεντίρα (84′ Τσαν), Ντιμπάλα, Ντόουγκλας Κόστα (63’ Μάντζουκιτς), Κουαδράδο (57’ Μπερναρντέσκι), Ρονάλντο.