Με το δεξί μπήκε ο Ηρακλής στη φάση των ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδας. Ο «Γηραιός» επικράτησε στο ΔΑΚ Νάξου της Θύελλας Καμαρίου με 3-0, σε ένα ματς που είχε αναβληθεί λόγω της πρόσφατης κακοκαιρίας που έπληξε την Ελλάδα.

Μεγάλος πρωταγωνιστής για τους Θεσσαλονικείς ήταν ο Σίλβα Κλέιτον που με ένα γκολ και μια ασίστ συνέβαλε τα μέγιστα στη νίκη της ομάδας του.

Ο Ηρακλής παρότι ανώτερος δεν βρήκε γκολ στο πρώτο ημίχρονο, τα κατάφερε όμως στο δεύτερο μέρος «καθάρισε» το ματς. Στο 58’ ο Κλέιτον έκανε γύρισμα από αριστερά κι ο Ζιαμπάρης άνοιξε το σκορ με κοντινή κεφαλιά. Το παιχνίδι κυλούσε όπως ήθελε ο Ηρακλής, με το δεύτερο γκολ να έρχεται στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων όταν ο Παναγιωτούδης με πλασέ στην κίνηση έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα. Δυο λεπτά αργότερα, «χτύπησε» ξανά ο Κλέιτον που πήρε την κάθετη του Μουμίν και διαμόρφωσε το τελικό 3-0 για τον Ηρακλή.

Να θυμίσουμε πως στον ίδιο όμιλο (1ο) βρίσκονται και οι Ατρόμητος – ΠΑΣ Γιάννινα. Στο μεταξύ τους παιχνίδι, οι Γιαννιώτες επικράτησαν με 2-1 στο Περιστέρι.

ΘΥΕΛΛΑ ΚΑΜΑΡΙΟΥ (Κώστας Μιχάλης): Ανδριόλας, Σπανός, Γελαδάρης, Μαντούσης (73’ Φύτρος Σ.), Ρέτζος, Φίλων, Ερρίκος, Σιμιτσής, Ζανελάρης, Φύτρος Μ. (69’ Δαβιλάς), Μαυρομάτης.

ΗΡΑΚΛΗΣ (Αλέκος Βοσνιάδης): Βοσνιάδης, Κανακούδης, Κουτρουμάνος (57’ Κουκόλης), Γιαννίτσης, Ζιαμπάρης, Μουμίν, Μενδρινός, Πασάς, Χασομέρης, Κλέιτον, Ρόβας (85’ Παναγιωτούδης)