Ο Αρης με τον Γιάνη Φετφατζίδη να είναι ο κορυφαίος του αγώνας με ένα γκολ και δύο ασίστ νίκησε με 4-0 τον Παναθηναϊκό.

Οι «πράσινοι» συνεχίζουν την καθοδική τους πορεία και πλέον τίθεται άμεσα θέμα παραμονής στην τεχνική ηγεσία του Γιώργου Δώνη.

Ο Φετφατζίδης άνοιξε το σκορ στο 20′ μετά από λάθος του Ζαχίντ που δεν βλέπουμε ούτε στα ερασιτεχνικά γήπεδα.

Ο Βελέζ στο 42′ πέτυχε το δεύτερο γκολ για τον Αρη μετά από ασίστ του Φεταφτζίδη ο οποίος έκανε όργια στον αγωνιστικό χώρο και το σόου συνεχίστηκε στο 54′ όταν ο Ντιγκινί εκμεταλλεύτηκε νέα ασίστ του Φετφατζίδη και ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0.

Το τελικό σκορ διαμορφώθηκε στο 64΄με τον Ιντέγιε να πετυχαίνει το πρώτο του γκολ με την φανέλα του Αρη και να το πανηγυρίζει έξαλλα.

Ο Παναθηναϊκός πέτυχε γκολ με τον Περέα στα τελευταία λεπτά του αγώνα αλλά ακυρώθηκε καθώς είχε προηγηθεί φάουλ του Μακέντα.

O Άρης πανηγύρισε μια σπουδαία νίκη επί του Παναθηναϊκού, τη μεγαλύτερη σε επίπεδο Α’ Εθνικής στα χρονικά, με τις αμέσως μεγαλύτερες να εντοπίζονται στις «επτάρες» της δεκαετίας του 1930!
Κίτρινες: Ματίγια – Ινσούα, Χατζηγιοβάννης, Μακέντα, Γιόχανσον

ΑΡΗΣ (Απόστολος Τερζής): Koυέστα, Σούντγκρεν, Βέλεθ (83′ Δεληζήσης), Ρόουζ, Κόρχουτ, Σάσα, Ματίγια, Ντιγκινί, Φετφατζίδης (73′ Μαντσίνι), Γκάμα (63′ Λάρσον), Ιντέγε

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Γιώργος Δώνης): Διούδης, Πούγγουρας, Κολοβέτσιος, Μαυρομάτης (46′ Κολοβός), Ινσούα (69′ Περέα), Γιόχανσον, Δώνης, Ζαχίντ (59′ Χατζηθεοδωρίδης), Χατζηγιοβάννης, Μπουζούκης, Μακέντα

Τα αποτελέσματα και η βαθμολογία στις αναμετρήσεις της 3ης αγωνιστικής:

Ατρόμητος-ΠΑΟΚ 2-3
ΟΦΗ-Παναιτωλικός 3-1
Ολυμπιακός-Βόλος 5-0
Ξάνθη-Αστέρας Τρίπολης 2-1
ΑΕΚ-Λαμία 2-0
Πανιώνιος-ΑΕΛ 1-0
Aρης-Παναθηναϊκός 4-0

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (σε 3 αγώνες)

1. Ολυμπιακός 9
. ΠΑΟΚ 9
. Ξάνθη 9
4. ΟΦΗ 7
5. ΑΕΚ 6
. Βόλος 6
7. Άρης 4
8. Ατρόμητος 2
. Λαμία 2
10. ΑΕΛ 1
. Παναθηναϊκός 1 -2αγ.
12. Αστέρας Τρίπολης 0
. Παναιτωλικός 0
14. Πανιώνιος -3