«Διαπίστωσα ότι η πολιτική έχει μια μαγεία. Άλλαξα άποψη και άρχισε να μου αρέσει. Τελικά με έπεισαν και αποφάσισα προχθές να κατέβω στις εκλογές»

Για την υποψηφιότητά του ως δημοτικός σύμβουλος Θεσσαλονίκη με το συνδυασμό του Παναγιώτή Ψωμιάδη μίλησε ο Γιάννης Φλωρινιώτης δηλώνοντας με αφοπλιστική ειλικρίνεια ότι «δεν ξέρω τι της λείπε αλλά εγώ περνάω καλά.

Μιλώντας στον ΣΚΑΙ, ο κ. Φλωρινιώτης εμφανίστηκε με βαμμένα ξανθά μαλλιά και αποκάλυψε πως του έχουν γίνει προτάσεις για να συμμετάσχει και στις βουλευτικές εκλογές. Ο ίδιος της αρνούνταν αλλά μεταπείστηκε όταν άκουσε τον Παναγιώτη Ψωμιάδη.

«Κατά καιρούς είχα πολλές προτάσεις ακόμα και για βουλευτής, αλλά έλεγα πως δεν το έχω εγώ με την πολιτική. Τώρα τελευταία όμως άλλαξα άποψη και αιτία είναι ο Παναγιώτης Ψωμιάδης. Ένας άνθρωπος της διπλανής πόρτας που είναι και φίλος μου» δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Φλωρινιώτης.

«Διαπίστωσα ότι η πολιτική έχει μια μαγεία. Άλλαξα άποψη και άρχισε να μου αρέσει. Τελικά με έπεισαν και αποφάσισα προχθές να κατέβω στις εκλογές. Πέρασα πάρα πολύ ωραία με τον κόσμο και άλλωστε εμένα μου αρέσει να δοκιμάζω πράγματα», επεσήμανε.

Σε ερώτηση για το τι λείπει από τη Θεσσαλονίκη, απέφυγε να απαντήσει: «Θα δω τι λείπει. Εγώ πάντως περνάω πολύ ωραία όποτε πηγαίνω εκεί. Η Θεσσαλονίκη είναι η πιο όμορφη πόλη του κόσμου».