Μία κλήρωση που κανονικά θα έπρεπε να έχει γίνει από τις αρχές Ιουλίου, καθυστέρησε εξαιτίας της μη εύρεσης τηλεοπτικής στέγης για 7 από  τις 16 ομάδες της Super League.  Ύστερα από διάφορες κόντρες και αντιπαραθέσεις με τον υφυπουργό κύριο Βασιλειάδη, η ΕΡΤ συμφώνησε να δείχνει τα εντός έδρας παιχνίδια των 7 ομάδων. Κι εκεί που όλα έμοιαζαν να έχουν λυθεί, εμφανίστηκε μια νέα καθυστέρηση που παρεμποδίζει την κλήρωση.

Όπως αναφέρει το gazzetta.gr, η κλήρωση του νέου πρωταθλήματος που έχει οριστεί να ξεκινήσει στις 25 του Αυγούστου, δεν θα πραγματοποιηθεί ούτε σήμερα που ήταν προγραμματισμένη. Ο λόγος είναι ότι έπρεπε πρώτα η ΕΡΤ να αποστείλει ένα έγγραφο στα γραφεία της Super League ώστε να επικυρωθεί και τυπικά πως θα αποτελεί το ένα από τα δύο δίκτυα που θα προβάλλουν τους αγώνες στην ερχόμενη αγωνιστική περίοδο.

Αυτό το έγγραφο δεν έχει φτάσει μέχρι στιγμής στη Super League και φαίνεται πως θα υπάρξει ακόμα μια αναβολή στην κλήρωση του πρωταθλήματος για τη σεζόν 2018-2019. Σαφώς δεν πρόκειται για ένα εμπόδιο αξεπέραστο ή άλυτο πρόβλημα, αλλά ύστερα από τόσες καθυστερήσεις, ακόμα και το παραμικρό διογκώνεται. Μέχρι να φτάσει το έγγραφο της ΕΡΤ πάντως, πρόγραμμα δεν πρόκειται να βγει.