Όπως ήταν λογικό, η είδηση για τον γάμο της Τζένης Μπαλατσινού με τον Βασίλη Κικίλια συζητιέται παντού. Τι δήλωσε η ίδια για τον γάμο;

Δεν είναι πάνω από ένας χρόνος από τότε που είχε γίνει γνωστό πως δεν είναι μαζί. Μάλιστα, οι τότε φήμες έλεγαν πως ένας από τους λόγους ήταν ο Πέτρος Κωστόπουλος που είχε μετακομίσει στο Κολωνάκι και είχαν πλέον κοινά στέκια. Τελικά η Τζένη Μπαλατσινού και ο Βασίλης Κικίλιας «την έσκασαν» σε όλους και πάνε για γάμο.

Η είδηση έγινε γνωστή από χθες το βράδυ και σόκαρε τους πάντες. έπεσε σαν ένας ευχάριστος κεραυνός εν αιθρία.

Ήταν δεδομένο πως θα σπάσουν τα τηλέφωνα τους από δημοσιογράφους που τους τηλεφωνούσαν για μία δήλωση. Μπορεί να κατάφεραν να κρύψουν από τους πάντες ότι ήταν μαζί και πήγαιναν σοβαρά τη σχέση τους, αλλά αυτό δε γινόταν να το κρύψουν. Η εκπομπή Μαζί Σου και η Τατιάνα Στεφανίδου επικοινώνησαν με τη Τζένη Μπαλατσινού, η οποία δεν θέλησε να πει πολλά.

«Σας ευχαριστώ πάρα πολύ, να είστε καλά. Σας ευχαριστώ. Κοιτάξτε, δεν θα μιλήσουμε σε κανέναν. Ευχαριστώ πάρα πολύ για την ευγένεια και το ενδιαφέρον σας. Είμαστε πολύ ευτυχισμένοι και αυτό αρκεί. Δεν θα θέλαμε να πούμε τίποτα γιατί είναι καθαρά προσωπικό και δεν θα θέλαμε να δώσουμε περισσότερες πληροφορίες. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για το ενδιαφέρον».

Φυσικά λίγο νωρίτερα ο κύριος Κικίλιας είχε πει πως ο γάμος θα γίνει τον ερχόμενο Ιούνιο.