Οι αναβάτες της Triumph μπορούν πλέον να εξερευνήσουν τον κόσμο με το what3words
Η Triumph προσφέρει στους αναβάτες την ευκαιρία να ανακαλύψουν εξαιρετικές οδηγικές εμπειρίες και μια νέα γενιά συνδεσιμότητας, ως η πρώτη μάρκα μοτοσυκλετών που παρουσιάζει το σύστημα πλοήγησης what3words.
● Συναρπαστική συνεργασία μεταξύ Triumph και what3words
● Πρώτη μάρκα μοτοσυκλέτας που υιοθετεί το what3words μέσω της εφαρμογής My Triumph
● Ακριβής και εύκολη στη χρήση πλοήγηση

Λονδίνο, Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου 2020, 09:00 GMT: Με αληθινό πνεύμα περιπέτειας και καινοτομίας, η Triumph συνεργάστηκε με τη what3words για να εισαγάγει την τεχνολογία θέσης στο Σύστημα Συνδεσιμότητας My Triumph.
Η εμβληματική βρετανική μάρκα είναι ο πρώτος κατασκευαστής μοτοσυκλετών στον κόσμο που ενσωματώνει τεχνολογία εντοπισμού θέσης με την τεχνολογία what3words μέσω της εφαρμογής κινητού My Triumph και των οργάνων TFT, επιτρέποντας στους αναβάτες να εντοπίζουν, να μοιράζονται και να πλοηγούνται σε οποιαδήποτε ακριβή θέση στον κόσμο χρησιμοποιώντας μόνο τρεις λέξεις.
Το what3words είναι ο απλούστερος τρόπος για να μιλήσετε για μια τοποθεσία. Η εταιρεία τεχνολογίας θέσης έχει διαιρέσει τον κόσμο σε τετράγωνα των 3μ, δίνοντας σε κάθε μια μοναδική διεύθυνση που αποτελείται από τρεις λέξεις του λεξικού.
Από τους δρόμους της πόλης μέχρι τα πιο άγρια μονοπάτια ή ορεινά περάσματα, τα μοντέλα της Triumph είναι κατασκευασμένα και σχεδιασμένα για να εξερευνήσουν τον κόσμο, εξοπλισμένα με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας που παρέχει στους αναβάτες την απόλυτη συνδεσιμότητα, δυνατότητες και άνεση.
Η ενσωμάτωση αυτών των λέξεων στη συμβατή με Bluetooth εφαρμογή κινητού My Triumph σημαίνει ότι οι αναβάτες Triumph μπορούν να χρησιμοποιήσουν τη λειτουργία της εφαρμογής what3words για να διευκολύνουν την πλοήγησή τους στον κόσμο και να συναντήσουν φίλους σε μέρη χωρίς διευθύνσεις όπως γραφικές εκτός δρόμου τοποθεσίες ή χώρους συναντήσεων.
Ο Nick Bloor, Διευθύνων Σύμβουλος της Triumph Motorcycles σχολίασε. «Η μάρκα Triumph και οι αναβάτες μας αναζητούν την περιπέτεια και αυτή η νέα συνεργασία με τη what3words επιτρέπει στους αναβάτες μας να εξερευνήσουν τον κόσμο με ευκολία. Είμαστε ενθουσιασμένοι που είμαστε η πρώτη μάρκα μοτοσυκλετών που ενσωματώνει το what3words, παρέχοντας ακριβή και εύχρηστη πλοήγηση.»
Ο Chris Sheldrick, Διευθύνων Σύμβουλος και συνιδρυτής της τη what3words, πρόσθεσε ότι «η προσθήκη του συστήματος πλοήγησης what3words στην εμβληματική μάρκα μοτοσυκλετών Triumph Motorcycles είναι σημαντική πρώτη κίνηση για εμάς. Οι διευθύνσεις του what3words είναι ευκολότερες να τις θυμάσαι από ότι μια ταχυδρομική διεύθυνση και μπορείς να τις μοιράζεσαι με μεγαλύτερη ακρίβεια από οποιοδήποτε άλλο σύστημα αναφοράς θέσης, το οποίο το καθιστά την ιδανική λύση πλοήγησης για τον περιπετειώδη μοτοσυκλετιστή.»

Η λειτουργία what3words θα είναι διαθέσιμη μέσω μιας ενημέρωσης στην εφαρμογή κινητού My Triumph τον Απρίλιο του 2020 και θα επιτρέψει την εισαγωγή διευθύνσεων 3 λέξεων σε 35 γλώσσες.
Μπορείτε να παρακολουθήσετε ένα βίντεο σχετικά με το what3words και την Triumph
-Τέλος-