Οι αστυνομία σοκαρίστηκε όταν αντίκρισε τρία νεκρά πτώματα να βρίσκονται στο σπίτι σε μια κατά τα άλλα ιδιαίτερα ασφαλή κοινότητα του Bonita Canyon.

Συγκλονίζει η υπόθεση ενός 27χρονου μορμόνου στην Καλιφόρνια, ο οποίος συνελήφθη για τη δολοφονία των γονιών του και της καθαρίστριας του σπιτιού τους/.

Ο Κάμντεν Νίκολσον ανησύχησε τις αρχές την Τετάρτη, όταν αστυνομικοί από το αστυνομικό τμήμα του Irving τον βρήκαν στη μονάδα εκτάκτου ανάγκης τοπικού νοσοκομείου.

Αμέσως εκείνοι επικοινώνησαν με τις αρχές του Newport Beach για να ελέγξουν την κατάσταση στο σπίτι το νεαρού και να δουν εάν η οικογένεια του ήταν εντάξει. Οι αστυνομία σοκαρίστηκε όταν αντίκρισε τρία νεκρά πτώματα να βρίσκονται στο σπίτι σε μια κατά τα άλλα ιδιαίτερα ασφαλή κοινότητα του Bonita Canyon.

Τα θύματα ήταν ο 64χρονος ο Ρίτσαρντ Νίκολσον, κλινικός επιστήμονας και ερευνητής, ο οποίος ήταν ιδιοκτήτης αλυσίδας εργαστηρίων στη Νότια Καλιφόρνια και η 61χρονη σύζυγός του Κιμ.

Σύμφωνα με τις αρχές το τρίτο θύμα ήταν μια καθαρίστρια και δεν έχει ακόμη γνωστοποιηθεί ο τρόπος που έγιναν οι δολοφονίες.

Ο Ρίτσαρντ υπήρξε μέλος του διευθύνοντος συμβουλίου στην ακτοφυλακή Orange Country, ένας Μ.Κ.Ο για την οργάνωση της καθαριότητας του νερού. Ο ίδιος ήταν παντρεμένος με δύο παιδιά, ενώ γείτονες και φίλοι ισχυρίζονται ότι επρόκειτο για μια ήσυχη και ευτυχισμένη οικογένεια.Το 2001 ο Ρίτσαρντ είχε ανακηρυχθεί επιχειρηματίας της χρονιάς στον τομέα των Επιστημών Υγείας από την Ernst & Young.

Η σύζυγός του είχε εταιρία ρούχων με την επωνυμία Panache by Kim Nicholson και ο μεγαλύτερος γιος, ο Κάβιν, ήταν διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας ένδυσης και εξοπλισμού Βoundary.

Η οικογένεια υπήρξε σε γενικές γραμμές ιδιαίτερα ευκατάστατη και και είχε σπίτι με πέντε υπνοδωμάτια αξίας 3,4 εκατ. δολαρίων στην κοινότητα του New Beach. Υπάρχουν υποψίες ότι όλοι τους υπήρξαν μέλη της εκκλησίας των Μορμόνων.

Το 2006 ο φερόμενος πατροκτόνος και μητροκτόνος, Κάμντεν, είχε δημοσιεύσει μια φωτογραφία σε μπλογκ φίλου του σε αποστολή μορμόνων στην Ρουμανία.

«Είμαι εντυπωσιασμένος με το ανθρώπινο σώμα και τις δυνατότητες του. Γνωρίζω ότι η ζωή είναι ένα δώρο και κάθε τη που σχετίζεται με αυτή με συναρπάζει», δήλωνε στο παρελθόν.

Σχετικά με την πίστη του είχε πει μάλιστα το εξής: «Είμαι μέλος της εκκλησίας του Ιησού Χριστού, διότι γνωρίζω ότι το σημαντικότερο πράγμα στη ζωή είναι η θέληση του Θεού».