Σίγουρος ότι οι οδηγοί ταξί ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα που απηύθυνε στους ταξιτζήδες πριν από λίγες ημέρες να κάνουν τα οχήματά τους προεκλογικά κέντρα του ΣΥΡΙΖΑ εμφανίστηκε ο υπουργός Μεταφορών Χρήστος Σπίρτζης.

Φτάνοντας στη Θεσσαλονίκη με τη νέα επιβατική αμαξοστοιχία της ΤΡΑΙΝΟΣΕ ο υπουργός Μεταφορών ρωτήθηκε για τη δήλωσή του αυτή και απάντησε χαρακτηριστικά:

«Δεν χρειάζεται να δω αν τα έχουν κάνει προεκλογικά κέντρα του ΣΥΡΙΖΑ, είμαι σίγουρος ότι τα έχουν κάνει γιατί κάποιοι φρόντιζαν οι αυτοκινητιστές να είναι όμηροι συγκεκριμένων πολυεθνικών που δεν πλήρωναν ούτε ένα ευρώ στη χώρα μας».

Παράλληλα ο Χρήστος Σπίρτζης επιχείρησε να κάνει διασκεδάσει τις εντυπώσεις από τις φωτογραφίες με τον ίδιο να είναι σε βαγόνι του Μετρό Θεσσαλονίκης μαζί με την υποψήφια δήμαρχο Θεσσαλονίκης Κατερίνα Νοτοπούλου και τον πρόεδρο του ΟΑΣΘ Στέλιο Παππά στα «αποκαλυπτήρια του πρώτου συρμού» που έγιναν την περασμένη Πέμπτη ως προεκλογική φιέστα.

«Γελάω με τις ανοησίες που γράφονται σε σχέση με τους συρμούς του μετρό. Οι συρμοί του μετρό ήρθαν σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα. Ήρθαν για να συναρμολογηθούν στο αμαξοστάσιο. Δεν έχουν μπει ψεύτικες ράγες . Είναι έτοιμοι κι άλλοι σταθμοί του μετρό. Καταλαβαίνουμε τον πόνο των παρατάξεων της «τρύπας», από το έργο υποδομής που ολοκληρώνεται, αλλά καλό θα είναι να συνειδητοποιήσουν ότι οι υποδομές και στους σιδηρόδρομους και στους αυτοκινητόδρομους και στο μετρό Θεσσαλονίκης τελείωσαν από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ. Στους νέους σταθμούς του Μετρό δεν θα κάνουμε εγκαίνια όπως δεν κάναμε εγκαίνια ούτε στον προηγούμενο ούτε στον συρμό που ήρθε αλλά είμαστε σε θέση να χαιρόμαστε μαζί με τους πολίτες της Θεσσαλονίκης τα διάφορα στάδια που ολοκληρώνονται για το Μετρό» δήλωσε την Τρίτη ο Χρήστος Σπίρτζης.