Σε θρίλερ ως προς τα αίτια θανάτου εξελίσσεται η υπόθεση με τον ποδοσφαιριστή Νίκο Τσουμάνη, ο οποίος βρέθηκε νεκρός σήμερα τα ξημερώματα στη Θεσσαλονίκη.

Ο 31χρονος ποδοσφαιριστής, που από το καλοκαίρι αγωνιζόταν στον Μακεδονικό, εντοπίστηκε μέσα στο αυτοκίνητό του στη μαρίνα της Νέας Κρήνης στην Καλαμαριά. Σύμφωνα με τοπικά μέσα, όταν οι αστυνομικοί έριξαν φως με τον φακό τους μέσα στο αυτοκίνητο, είδαν τον άνδρα να έχει στο λαιμό του τρία tie wraps.

Τα ίχνη του αναζητούνταν από χθες το απόγευμα και άνθρωποι από το περιβάλλον του είχαν απευθυνθεί στην αστυνομία δηλώνοντας την εξαφάνισή του.

Και ενώ οι Αρχές εξετάζουν όλα τα σενάρια, ακόμα και αυτό της δολοφονίας, νέα διάσταση στις συνθήκες θανάτου του Νίκου Τσουμάνη δίνουν δηλώσεις ανθρώπων που τον γνώριζαν.

Ανοιχτό το ενδεχόμενο να πρόκειται για αυτοκτονία, μιλώντας στο grtimes.gr, άφησε ο αθλητικογράφος Γ. Τότσικας, επικεφαλής του pressaris.gr και του Yellowradio, ο οποίος γνώριζε τον ποδοσφαιριστή.

Όπως ανέφερε επρόκειτο για ένα καλό, για ένα «χρυσό» παιδί που έπαιξε στην ομάδα του Άρη για δύο περιόδους και που στην παρούσα φάση όμως, ενδεχομένως να αντιμετώπιζε οικονομικά προβλήματα δεχόμενος μεγάλη πίεση από αυτά.

Μάλιστα το στενό περιβάλλον του ποδοσφαιριστή φέρεται να γνώριζε για τα συγκεκριμένα προβλήματα.

Ο Νίκος Τσουμάνης αγωνιζόταν φέτος στον Μακεδονικό ενώ παλιότερα φόρεσε τις φανέλες του Άρη, του Απόλλωνα Πόντου, της Βέροιας, του Πανθρακικού, της Ξάνθης και άλλων ομάδων.