Σήμερα θα μιλήσουμε για ακόμα ένα ελληνικό brand που κατάφερει μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα να ξεχωρίσει γιατί διαφέρει. Το TypeLove λοιπόν χρησιμοποιεί ιδιαίτερα υλικά πάνω στα οποία τυπώνονται τα πιο ξεχωριστά και έντονα μοτίβα που τελικά έχουν σαν αποτέλεσμα stylish ρούχα που θα σε βοηθήσουν να κάνεις statement.

Το TypeLove λοιπόν γεννήθηκε στην Ελλάδα και τα σχέδιά του είναι εμπνευσμένα από τον ήλιο και τη θάλασσα. Το να ζει κανείς σε μια χώρα σαν την Ελλάδα του δίνει θετική ενέργεια και όρεξη για δημιουργία. Το brand απευθύνεται στις γυναίκες που είναι δυναμικές, παθιασμένες και που χρειάζονται ρούχα που τις βοηθούν να εκφράζονται και να ξεχωρίζουν. Το υλικό που χρησιμοποιείται είναι μία ελαστική λύκρα υψηλής τεχνολογίας, LYCRA XTRA LIFE. To γυαλιστερό πολυέστερ από την άλλη είναι κατάλληλο για να αναδείξει τα ιδιαίτερα prints ενώ παράλληλα διαθέτει UV προστασία. Μάλιστα κάθε κομμάτι, πριν βγει στην παραγωγή ελέγχεται και δοκιμάζεται στις πιο δύσκολες συνθήκες για να είσαι σίγουρη ότι κάθε τι που αγοράζεις θα διαρκέσει και δε θα καταστραφεί όσο έντονη και αν είναι η καθημερινότητά σου.

Το TypeLove ξεκίνησε με κολάν και φορέματα αλλά πλέον στη συλλογή μπορείτε να βρείτε μαγιό, crop tops, κιμονό, hoodies, tank tops και πολλά άλλα κομμάτια, για να δημιουργήσεις μια πλήρως ενημερωμένη γκαρνταρόμπα που θα ξεχωρίζει.