Με απόφαση του Γιώργου Βασιλειάδη το ντέρμπι του ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό θα μετατεθεί κατά μία ημέρα παρά την αντίθεση της «πράσινης» ΠΑΕ και της super league.

Μετά τη συγκεκριμένη εξέλιξη, η ΕΠΟ πρέπει να μεταφέρει το ματς Παναθηναϊκός – Ιεράπετρα για τη 2η αγωνιστική των ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδας, που ήταν προγραμματισμένο την Τετάρτη, 31/10. Διότι δεν συμπληρώνεται το 48ωρο που πρέπει να μεσολαβεί ανάμεσα σε δύο αγώνες, αφού υπάρχει και το αθηναϊκό ντέρμπι Παναθηναϊκός – ΑΕΚ, που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο, 3/11.

Από το υπουργείο τονίστηκε ότι: Με αφορμή δημοσιεύματα που αναφέρουν ότι με απόφαση του Υφυπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού Γιώργου Βασιλειάδη το ματς του ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό ορίστηκε να διεξαχθεί τη Δευτέρα 29 Οκτωβρίου, τονίζεται ότι ο Υφυπουργός δεν έχει καμία αρμοδιότητα να ορίσει πότε θα διεξαχθεί ένα παιχνίδι. Η μόνη δυνατότητα που έχει βάσει νόμου είναι να αναβάλει ένα παιχνίδι, αν και εφόσον συντρέχουν λόγοι ασφάλειας. Ο Υφυπουργός έχει ενημερώσει έγκαιρα τη διοργανώτρια αρχή για το αίτημα-εισήγηση της αστυνομίας και αιτήθηκε για τις άμεσες ενέργειες.