Ο Ολυμπιακός επέστρεψε στις νίκες μετά την ισοπαλία στο ΟΑΚΑ με τον Παναθηναϊκό την περασμένη Κυριακή, επικρατώντας με 2-0 της Λαμίας στο «Γ. Καραϊσκάκης», στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής.

Ύστερα από ένα «άσφαιρο» πρώτο ημίχρονο, στο οποίο οι γηπεδούχοι είχαν την υπεροχή κι έχασαν ευκαιρίες με τους Σουντανί και Ελ Αραμπί, το σκορ στο «Γ. Καραϊσκάκης» άνοιξε στο 61΄ ο Σουντανί ύστερα από ένα απίθανο transition, στο οποίο η μπάλα έφτασε από τα χέρια του Σα στα δίχτυα της Λαμίας σε 13 δευτερόλεπτα, με τέσσερις πάσες!

Τη νίκη για την ομάδα του Μαρτίνς «σφράγισε» ο Ελ Αραμπί στο 70΄, όταν στη σέντρα του Κούτρη σκόραρε με εναέρια προβολή. Στο 63ο λεπτό ο Λοβέρα κατέγραψε την πρώτη συμμετοχή του στο πρωτάθλημα με τον Ολυμπιακό, καθώς ο νεαρός Αργεντινός αντικατέστησε τον Βαλμπουενά.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Αριστοτέλης Διαμαντόπουλος

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Τζανετόπουλος, Δημούτσος

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Πέδρο Μαρτίνς): Σα, Κούτρης, Μπα, Σεμέδο (88΄ Α. Παπαδόπουλος), Ελαμπντελαουί, Καμαρά, Γκιγέρμε, Ποντένσε (78΄ Μπενζιά), Σουντανί, Βαλμπουενά (63΄ Λοβέρα), Ελ Αραμπί.

ΛΑΜΙΑ (Σωτήρης Αντωνίου): Βελλίδης, Αντέτζο, Πλιάτσικας (43΄ Τζανετόπουλος), Καραμάνος, Μπεχαράνο, Ρόμανιτς (75΄ Μπουλούλης), Δημούτσος, Σκόνδρας, Βύντρα, Βάντερσον, Σάλιακας (60΄ Τουράμ).